Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 25

Volgende

Chauffeur CE met opligger

376644431

AGO Jobs & HR | Heist-op-den-Berg | Interim, Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Chauffeur CE met opligger

Functieomschrijving

Voor een familiale KMO, gelegen in Putte, gespecialiseerd in de bouwsector zijn wij op zoek naar een gedreven vrachtwagenchauffeur CE met opligger! Als chauffeur heb je de verantwoordelijkheid over het aan- en afleverproces en jouw lading. Je bedient de kraan op een veilige manier en seint veiligheidsproblemen bij de transportverantwoordelijke. Je laadt en lost de vrachtwagen met een kraan. Invullen van administratieve documenten behoort ook tot jouw takenpakket zoals de CMR en rittenbladen, aftekenen van documenten, ... Je overlegt en communiceert met de transportverantwoordelijke ivm specifieke eisen van de klant of aandachtspunten bij werven of fabrieken. Je hebt een goede kennis van het wegennet. Je bent op de hoogte van de wetgeving mbt verkeersregels, rij- en rusttijden. Een rijbewijs CE en ervaring met een kraan is een must!

Profiel

We verwachten van jou een flexibele instelling zowel naar uren als naar taken toe. Ordelijk werken, stiptheid en veiligheid draag je hoog in het vaandel. Je houdt rekening met je collega's en werkt constructief samen. Respect voor bestaande en algemeen geldende normen is bij jou aanwezig. Je voert jouw eigen taken correct, eerlijk en strikt uit. Je werkt samen met de klant om een goede dienstverlening te bieden en eventuele problemen op te lossen.

Aanbod

Wij bieden jou een voltijdse tewerkstelling in een leuke firma waar een prettige werksfeer heerst in een dynamisch en technisch gekwalificeerd team! Na een geslaagde interimperiode wordt jou een vast contract aangeboden.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Heist-op-den-berg
Leopoldlei 26A
2220 Heist-op-den-berg
Tel.: 015 75 61 24
Email: Heist-op-den-berg@ago.jobs
Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Vrachtwagenchauffeur' jobs in Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.