Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 33

Volgende
Accent

Chauffeur CE/Depanneur (M/V)

Via Accent | Antwerpen | Deeltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren

Onze klant te Turnhout garandeert al méér dan 20 jaar uw mobiliteit.
Onze dienstverlening omvat depannage/pechhulp slepen bergen verplaatsen repatriëren stalling/opslag en vervangend vervoer.

Wij dragen zorg voor iedereen. Een kleine motorfiets personenwagen vrachtwagen met lading of autocar? Maakt niet uit! Voor ons is elke opdracht een uitdaging om opnieuw en telkens weer kwaliteit af te leveren. Dat doen we Nationaal en Internationaal.

Chauffeur CE/Depanneur (M/V)

Functieomschrijving

Oproepbaar vanuit standplaats in Turnhout vrachtwagen gaat mee naar huis uitrukken om auto's bussen en vrachtwagens te depanneren of afslepen. Bergen van ongevallen slepen verkeerd geparkeerde wagens. Banden vervangen of repareren met stop eerste opsporing van problemen. Invullen van rapporten.

Profiel

Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Soms ben je ingeschakeld bij het laden en lossen van die goederen.
Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig.
Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

Je werkt vaak op onregelmatige tijdstippen. Je hebt soms lange werkdagen. Bij internationaal transport ben je langere tijd onderweg. Daardoor neem je minder deel aan het sociaal- en familiaal leven.
Weersomstandigheden de staat van het voertuig de lading en het gedrag van de andere weggebruikers beïnvloeden de risico's op ongevallen. Zelf hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. Je past de veiligheidsregels in verband met de lading (ADR) strikt toe. Je bent onafgebroken aandachtig tijdens het rijden.
Lange ritten belasten je rug. Een goede conditie is vereist.

Een specifiek diploma is niet vereist. Een rijbewijs C C1 C1+E of CE en een bewijs van vakbekwaamheid C zijn vereist.

Aanbod

Vrachtwagen mag mee naar huis

Interesse?

VG13/BUO
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Deeltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Vrachtwagenchauffeur' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.