Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 11

CFO AGO JOBS & HR KORTRIJK

431360998

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

CFO AGO JOBS & HR KORTRIJK

Functieomschrijving

AGO Jobs & HR is een ambitieus dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services. Reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling en zoveel meer. In de voorbije jaren kende de AGO Group een significante en vaste groei. Om de ambitieuze toekomstdoelstellingen van de groep te ondersteunen en de roadmap mee vorm te geven zijn we op zoek naar een CFO. - Als vertrouwenspersoon sta je in voor het volledige financieel beheer van de groep. Je adviseert en begeleidt de directie omtrent strategische beslissingen op korte en lange termijn. - Aan de hand van de controlling van onze projecten, verwerf je inzicht in de werking van het bedrijf. Je hebt potentieel om mee te groeien met het bedrijf en het is jouw ambitie om op financieel en fiscaal vlak het financieel beleid te versterken, zowel strategisch als in de dagelijkse praktijk. - Je leert onze business processen kennen, werkt verder op de bestaande business intelligence en bouwt deze verder uit. Je zoekt mogelijkheden om processen verder te digitaliseren. - Je treedt op als aanspreekpunt voor fiscalisten, auditors en juristen en bereidt de kwartaal- en jaarlijkse rapportages optimaal voor. - Je stuurt een 10-tal collega's aan die instaan voor alle financiële, accounting en controlling verantwoordelijkheden binnen de groep. - Je schoolt jezelf regelmatig bij en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Profiel

- Je kan terugblikken op een ruime ervaring met eindverantwoordelijkheid in een gelijkaardige functie.
- Je bent sterk in financiële rapportering en het gebruik van analysetools.
- Je hebt bij voorkeur bewezen ervaring in het begeleiden van een familiale groeiende onderneming naar een corporate organisatie.
- Je hebt ervaring en interesse in digitalisering en automatisering van finance en business processen. Uiteraard heb je een uitgebreide ervaring met Excel en het omgaan met databases.
- Je hebt een kritische, analytische geest en bent voldoende flexibel en dynamisch om in een projectgedreven organisatie steeds het overzicht te bewaren.
- Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans.

Aanbod

AANBOD

- Een boeiende job in een nieuwe rol binnen een sterk groeiende en evoluerende onderneming
- De ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen
- Een marktconform salarispakket


CONTACT
Thijs Verhaege
HR Manager
32(0)470188582

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR HR Recruitment
Wolvenstraat 23
8500 HR Recruitment
Tel.: 056 23 66 13
Email: recruitment@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Financieel management' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.