Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 7

Volgende
Colruyt Group

Category Lead Dreamland

Category Lead Dreamland

Bij Colruyt Group

Staat 11 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Dreamland is de familiewinkel van Colruyt Group. Onze merkbelofte is duurzame kindervreugde. Ons assortiment is heel breed en speelt in op de verlangens en vragen van kinderen en hun omgeving. De medewerkers maken de klanten in de winkel wegwijs in het ruime assortiment speelgoed, schoolartikelen, gaming, multimedia, boeken, geschenken, seizoenartikelen … Ook als medewerker achter de schermen heb je een passie voor de leefwereld van een kind. En zorg je er mee voor dat deze winkelformule kan blijven groeien

 

Category Lead Dreamland

Functieomschrijving

Dreamland maakt dagelijks de mooiste kinderdromen waar. Als category lead ontwikkel je een strategische visie voor de productassortimenten in onze winkels en webshop. Je vertaalt die visie naar tactische plannen en stuurt bij waar nodig.

Dreamland past continu zijn aanbod aan om de klanten ter wille te zijn. Als category lead ben je perfect op de hoogte van de actuele en toekomstige klantenbehoeften: je analyseert verkoopcijfers en klantengedrag, vergaart informatie over hypes en consumententrends … In nauwe samenwerking met de directie en de diensten Aankoop, Marketing en Verkoop werk je zo een strategische visie uit voor de volgende drie jaar.

Voor de productgroepen waarvoor je verantwoordelijk bent, stel je ook een tactische prioriteitenplanning op voor het volgende jaar en de volgende maanden. Je hebt daarbij evenveel aandacht voor de offline als de online kanalen.  

Je slaagt erin om je visie over te brengen op alle medewerkers. Door je enthousiaste en dynamische aanpak zorg je ervoor dat ze zich mee verantwoordelijk voelen en gemotiveerd zijn om de doelstellingen te halen. Je werkt een overlegstructuur uit en bent overkoepelend verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe productgroepen en assortimenten.

Je werkt in Lot.

Profiel

Ervaring – Je hebt minstens vijf jaar ervaring in aankoop, marketing, category management, data-analyse. Je bent een strategisch denker en een organisatietalent. Je hebt bij voorkeur een masterdiploma in economie of marketing.
 • Analytisch vermogen – Je onderscheidt detail van essentie en werkt een duidelijke visie uit. Je bent ook sterk met cijfers en kunt ze interpreteren.
 • Online kennis – Je bent misschien geen expert, maar weet wel perfect wat er leeft in de wereld van e-commerce. Je hebt commerciële feeling en bestelt zelf regelmatig producten online.
 • Verantwoordelijkheid – Je zorgt ervoor dat de strategische doelstellingen worden gehaald. Logisch dus dat je daar de nodige verantwoordelijkheid voor voelt.
 • Juiste attitude – Je overtuigt anderen door je enthousiasme en toegankelijkheid . Je bent een geboren netwerker die openstaat voor andere ideeën en meningen . En natuurlijk heb je feeling met de speelse Dreamland-filosofie!

Aanbod

Impact – Je krijgt de kans om het assortiments- en productbeleid van Dreamland verder uit te werken en effectief het verschil te maken voor onze klanten.
 • Afwisseling – Je ontwikkelt een langetermijnvisie maar speelt kort op de bal. Je komt dagelijks in contact met heel wat verschillende mensen.
 • Blijven leren – Je leert dagelijks bij maar je kan ook rekenen op een uitgebreid aanbod van interne en externe opleidingen, afgestemd op je ervaring en competenties. Zo ontwikkel je je talenten optimaal.
 • Netwerk – Je bouwt razendsnel een ruim netwerk uit binnen Dreamland en Colruyt Group. Je kan ook altijd beroep doen op de expertise van je collega’s.
 • Vergoeding – Boven op een mooi nettoloon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, winstdeelname en een groepsverzekering.
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 49 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Marktonderzoek en -analyse
 • Sector: Wetenschap en onderzoek
 • Lot (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marktonderzoek en -analyse' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.