Terug naar zoekresultaten

Carrier Coordinator

380042163

Via AGO Jobs & HR

Staat 10 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Carrier Coordinator

Functieomschrijving

Voor onze klant in het centrum van Antwerpen zijn we op zoek naar een Carrier Coördinator. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: - Vertalen van klantenbehoeften naar projecten en procedures - interne rapportering & monitoring van de carrier performance - opstarten van tenderprocessen, vergelijkingen maken en verwerken als voorbereiding op offertes naar klanten - voorbereiden van bezoeken van carriers en klanten en implenteren van de gemaakte commerciële afspraken - onderhouden van relaties met bestaande carriers - analyseren en rapporteren van problemen binnen je werkterrein, oplossingen uitwerken voor alle betrokken interne partijen.

Profiel

Je hebt een eerste ervaring in de maritieme sector waardoor je optimalisaties kan uitwerken en adviezen kan aanleveren aan het management. Verder ben je probleemoplossend, stressbestendig en een flexibele teamplayer. Je kan nauwgezet en gestructureerd werken. Je beschikt over een goede kennis Engels.

Aanbod

Je komt terecht in een familiebedrijf dat zich heeft weten positioneren tot marktleider in opslag, transport en logistiek.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Customer service
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.