Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 3

Volgende
Vzw Sint Elisabeth's Dal

Campuscoördinator wzc Betze Rust

HR-vderantwoordelijke

Vzw Sint Elisabeth's Dal | Geetbets | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

VZW St.-Elisabeth's Dal - woonzorgcentra wil participeren in de levensreis van mensen met zorgvragen. Als partner in de zorgrelatie willen wij aansluiten bij de verwachtingen en de leefwereld van de zorgvragers. Wij doen dat vanuit de overtuiging dat de zorgvrager op deze levensreis zelf de doelen, de dynamiek en de instensiteit van dit partnerschap bepaalt.
VZW St.-Elisabeth's Dal organiseert zorg en dienstverlening op haar drie campussen te Zoutleeuw, Nieuwerkerken en Geetbets en werd hierin voorgegaan en geïnspireerd door de Grauwzusters van Zoutleeuw.

 

Campuscoördinator wzc Betze Rust

Functieomschrijving

Je maakt deel uit van het directieteam en draagt de verantwoordelijkheid voor het HR-gebeuren op je campus.

Je bent verantwoordelijk voor de tewerkstelling, aanwerving en opleiding op deze campus. Omdat je inzicht hebt in de wijze waarop deze zorg en dienstverlening wordt gefinancierd slaag je er in om de beschikbare middelen en budgetten optimaal in te zetten.

Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeheer en de toepassing van de sociale reglementering volgens de regels en procedures van het arbeidsrecht. Met de medewerkers bouw je aan een team waarin wederzijds vertrouwen de kracht van de samenwerking bepaalt en waarbij een correcte en respectvolle communicatie centraal staat.

Je geeft HR-advies aan het management en je helpt hen bij het personeelsbeheer. Je helpt andere collega's van het management in hun relaties met representatieve personeelsinstanties.

Je werkt nauw samen met het Hoofd Bewonerszorg en steunt de leden van het team in hun ambitie om bewonersgericht in te spelen op de vragen en verwachtingen van de zorgvragers.

Profiel

  • U hebt bij voorkeur een universitaire of hogere opleiding in de menswetenschappen en ruime ervaring in een generalistische HR-functie.
  • U beschikt over sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden en hebt een ruim verantwoordelijkheidsgevoel.
  • U houdt ervan om tussen de medewerkers te zijn en u heeft oog voor de ontwikkeling van hun talent en deskundigheid.
  • U verzorgt uw interne en externe contacten en u besteedt aandacht aan de kwaliteit en de verdere ontwikkeling van de campus.
  • U hebt een uitstekende kennis van de regelgeving rond tewerkstelling en u bent op de hoogte van de belangrijke evoluties in het kader van de RIZIV/RaaS -regelgeving.
  • U bent vertrouwd met de gangbare informaticapakketten.
  • U kunt zich vlot uitdrukken.

Aanbod

Het loonpakket en de vergoedingen zijn compatibel met de verantwoordelijkheden die u in het kader van deze job zal moeten opnemen en zijn sectorieel afgestemd.

Interesse?

wzc Betze Rust, Dorpsstraat 1A te 3450 Geetbets
Diest

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR' jobs in Diest meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.