Terug naar zoekresultaten

Call Agent

Bij Smals

Staat 19 dagen op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Call Agent

Functieomschrijving

Als Call Agent maak je deel uit van het callcenter dat een eerstelijnscontact verzekert. Het contactcenter gebruikt verschillende communicatiemiddelen (telefoon, mail, webforums, chat) om oplossingen, advies en inlichtingen te verschaffen over administratieve en technische vragen.
Concreet betekent dit dat je als call agent antwoordt op de vragen van burgers, gebruikers en ondernemingen en dat je een administratieve opvolging biedt.
Je behandelt ook de vragen in verband met de werking van informaticatoepassingen.
Je informeert en adviseert je gesprekspartners om hun problemen op te lossen. Indien nodig stuur je de oproep door naar de juiste persoon;
Je ziet erop toe dat je je kennis van de te gebruiken regels en procedures verwerft en bijwerkt.
Je toont interesse voor een contract van bepaalde duur met een duurtijd van 6 maanden met de mogelijkheid tot verlenging.

Profiel

Je beschikt over een diploma hoger secundair onderwijs en bent vertrouwd met informaticatools.
Je telefoneert gemakkelijk en bent klant- en resultaatgericht. Een eerste ervaring in een datacenter is een troef.
Er worden opleidingen aangeboden en er is een goede omkadering voorzien.
Je hebt een goed leervermogen en werkt graag in teamverband.
Je drukt je vlot uit in het Nederlands en in het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 41 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Telemarketing' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.