Terug naar zoekresultaten
Accent

Call Agent Brussel

Accent | Brussel | Voltijds

Nog 3 dagen om te solliciteren

Onze klant is één van de grootste call centers in België met een aantal gerenommeerde klanten. Je komt terecht in een leuk en dynamisch team. Daarbij zijn zij zeer gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Call Agent Brussel

Functieomschrijving

Voor de vacature Call Agent Brussel krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: Je maakt deel uit van een team gedreven collega's die uitbellen in opdracht van verschillende bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen of uitbreiden via telemarketing. Zowel Outbound (marktstudies prospectie verkoop maken van afspraken ...) en inbound telefonie (opvolging van een promotiecampagne opnemen van bestellingen helpdesk ....) worden gebruikt om dit doel te behalen.. Jouw doel is om nieuwe klanten te genereren of om klanten terug te winnen die om een bepaalde reden overgestapt zijn naar een andere leverancier. Dit gaat veelal om klanten uit de telecom- en energiesector.

Profiel

Voor de job als Call Agent Brussel verwachten we een gemotiveerde kandidaat die voldoet aan de volgende kwalificaties:

Je maakt deel uit van een team gedreven collega's die uitbellen in opdracht van verschillende bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen of uitbreiden via telemarketing. Zowel Outbound (marktstudies prospectie verkoop maken van afspraken ...) en inbound telefonie (opvolging van een promotiecampagne opnemen van bestellingen helpdesk ....) worden gebruikt om dit doel te behalen.. Jouw doel is om nieuwe klanten te genereren of om klanten terug te winnen die om een bepaalde reden overgestapt zijn naar een andere leverancier. Dit gaat veelal om klanten uit de telecom- en energiesector.

Aanbod

Een job met optie vast in een spontaan team van collega's die heel familiaal met elkaar opschieten en een nauwe en hechte band met elkaar hebben!

Interesse?

VG13/BUO
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 3 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Telemarketing' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.