Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 31

Volgende
Whoohoo® Gent

Calculator energie

Whoohoo® Gent | Oost-Vlaanderen | Voltijds

Nog 5 dagen om te solliciteren

Het bedrijf is een grote speler op vlak van totaalprojecten voor HVAC, elektriciteit en automatisatie. Zowel renovatie als nieuwbouwprojecten voltooien ze kwalitatief en binnen de gestelde deadlines. Ze behandelen voornamelijk ziekenhuizen, rusthuizen, grotere kantoorgebouwen … Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Door de indeling in kleinere business units, kan je je hier steeds aan een familiale en goedlachse sfeer verwachten. Je kan hun vestiging verspreid over Oost- en West-Vlaanderen terugvinden. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. Calculator energie

Functieomschrijving

Als calculator ga je het dossier technisch en financieel gaan uitwerken. Jij bent verantwoordelijk voor de opmaak van de ontwerpen, uitvoeringsplannen, as-builtplan en principeschema's. Daarvoor bereken je de warmteverliezen, dimensie van leidingen, luchtkanalen, materiaalgebruik, ventilatiedebieten,… Je maakt prijsoffertes op naar leveranciers en onderaannemers en volgt deze ook nauw op.

Profiel

 •         Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / bouw

 •         Met voorkeur beschik je reeds over enkele jaren ervaring als calculator of assistent-projectleider HVAC. Pas afgestudeerden zijn echter ook welkom, want je kan je hier steeds aan een interne en externe opleiding op maat verwachten!

 •         Je bent cijfermatig sterk en werkt graag nauwkeurig. De grote van de projecten schrikt jou ook niet af, maar geeft juist de extra uitdaging voor de technische en financiële uitwerking hiervan!

 •         Je beschikt over een gezonde dosis algemene kennis!

 •         Je hecht daarbij sterk belang aan duurzame, innovatieve en creatieve oplossingen! 

 •         Je bent communicatief en wordt graag sterk betrokken bij jouw projecten

 •         Je hebt aandacht voor de kwaliteit, veiligheids- en milieuzorg

 •         Je bent vooral jezelf. Met jouw persoonlijkheid en visie kan je het bedrijf naar een volgend niveau tillen! 


 • Aanbod

  Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
  We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

  Interesse?

  Interesse in deze functie? Klik hier om meteen te reageren of neem voor meer informatie contact op met Sarah Vancampenhout van Gent - Whoohoo.be op +32 (0) 483 668 876.

  Vermeld de referentie: 9216975-JA-BE
  Oost-Vlaanderen

  Anderen bekeken ook

  De job werd bewaard

  Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

  Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

  Solliciteer nu Solliciteer nu

  Nog 5 dagen om te solliciteren

  Kenmerken

  Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

  Aanbod

  • Voltijds

  Solliciteer voor

  Ontvang nieuwe jobs via e-mail

  Ontvang nieuwe 'Calculator, werkvoorbereider' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

  We sturen je geen reclame.