Terug naar zoekresultaten

Calculator bouw - Regio Gent

451111923

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 52 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Calculator bouw - Regio Gent

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio van Gent is AGO Technics op zoek naar een Calculator met ervaring. Als calculator sta je in voor het maken van een studie, analyse en kostprijsberekening voor verschillende binnenkomende aanbestedingsdossiers. Voor het bepalen van de kostprijs van een project bestudeer je de plannen, het lastenboek en maak je een finale offerte op. Om een goede offerte te kunnen opmaken voer je technische en commerciele onderhandelingen met studiebureaus, klanten, leveranciers en onderaannemers. Eens het aanbestedingsdossier is ingediend en je krijgt door dat de firma het project mag uitvoeren, verzorg je de volledige technische en administratieve voorbereiding zodat je het dossier volledig correct kan afgeven aan de projectleider. Bij het overdragen van het project wordt er vergaderd zodat de projectleider goed op de hoogte is van het dossier. Voor deze functie werk je nauw samen met twee collega-calculators en rapporteer je aan het hoofd van de calculatiedienst.

Profiel

Onze witte raaf kan zich in onderstaand profiel terugvinden: Je beschikt over een bachelor of master binnen de bouwkunde. Je hebt reeds een eerste of een aantal jaren ervaring in een job als calculator. Verder beschik je over onderstaande competenties: Je bent heel computervaardig. Je bent nauwkeurig en je kan autonoom werken. Je beschikt over een analytisch denkvermogen. Je bent klantvriendelijk en durft commerciële contacten te leggen in functie van prijsonderhandelingen.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische onderneming. Je komt terecht in een stabiel team (als extra werknemer). Je krijgt onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur met een competitief salaris aangevuld met diverse extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, verzekeringen,.. Qua werkuren kan er gestart worden tussen 7u30 en 9 uur. Je kan elke dag vrij stipt naar huis gaan bij uitzondering op donderdag. Dan wordt er wel eens overgewerkt om een aanbesteding nog op tijd te kunnen indienen. Interesse? Stuur dan graag jouw persoonlijk CV naar gent.technics@ago.jobs of bel naar 09 374 61 33 voor meer informatie.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Calculator, werkvoorbereider' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.