Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 45

Volgende

CALCULATOR / BIM-MODELLEUR BOUW

Heb jij je diploma bouwkunde op zak en heb je interesse om pionierswerk te verrichten op vlak van BIM? Contacteer Hays Construction voor meer informatie!

Via Hays Antwerpen

Staat 22 dagen op Jobat.be

* Calculator / BIM modelleur bouwkunde
* Klasse 8 aannemer industrie- & utiliteitsbouw
* Noord-Antwerpen

Onze klant is een grote speler op de markt van de industrie- en utiliteitsbouw. De firma werkt op projecten voor logistieke bedrijven, kmo's enz. Dit dynamisch bouwbedrijf werkt toekomstgericht en maakt hierbij gebruik van de nieuwste technologieën. Ter uitbreiding van het huidige team zijn we op zoek naar een calculator met een passie voor BIM.

CALCULATOR / BIM-MODELLEUR BOUW

Functieomschrijving

Als calculator analyseer je de ontwerpdocumenten, het lastenboek en de eisen van de klant. Indien nodig overleg je met de externe partijen zoals bouwheer, architect, studiebureau. Je werkt technische oplossingen en alternatieve werkmethodes uit, in samenspraak met andere afdelingen. Per uit te voeren lot vraag je een 3-tal prijzen aan bij vaste leveranciers / onderaannemers. Je vergelijkt de prijzen en verwerkt alles in het calculatiedossier. Je voert de prijscalculatie uit en verwerkt de info tot een offerte. Indien gewenst stel je de offerte rechtstreeks aan de bouwheer voor. Tot slot zorg je voor een volledige overdracht van het dossier naar de uitvoering. Toekomstgericht combineer je de verantwoordelijkheden als calculator met de opmaak van een virtueel gebouw in een 3D model waar ook de kostenraming in wordt opgenomen.Profiel

Voor deze job zoeken we een bachelor bouw of master industriële wetenschappen bouwkunde. Zowel pas afgestudeerden als kandidaten met werkervaring komen in aanmerking. Belangrijk is dat je nauwkeurig en klantgericht werkt. Je maakt deel uit van een groter geheel en samenwerking is hierbij cruciaal.Aanbod

De firma biedt een aantrekkelijk salarispakket en werkzekerheid binnen een standvastig bedrijf met een zeer goede naam in de bouwwereld.

Interesse in deze vacature van Calculator / BIM Modelleur Bouw? Solliciteer online of contacteer Sarah Peeters van HAYS Construction op het nummer 0498/17.66.05 of 03/202.79.72.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Calculator, werkvoorbereider
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Antwerpen & Haven
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Calculator, werkvoorbereider' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.