Terug naar zoekresultaten

1 van 3

Volgende
NMBS

CAD Designer

NMBS | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 7 dagen op Jobat.be

NMBS speelt in België een onmisbare rol op het vlak van duurzame mobiliteit en stelt haar klanten daarbij centraal. De opdracht van NMBS bestaat erin haar reizigers veilig, stipt en comfortabel per trein op bestemming te brengen.

Daarnaast staat ze ook in voor het onderhoud en de vernieuwing van haar treinen en stelt ze alles in het werk om een klantvriendelijk onthaal aan te bieden in functioneel ingerichte stations. 

De uitdaging van NMBS bestaat erin om op korte termijn tot een modern en performant bedrijf te komen dat ‘goesting geeft’ aan haar klanten en medewerkers binnen een ondernemingscultuur die gebaseerd is op professionalisme, respect, ondernemerschap en samenwerking. Ons succes zal in grote mate afhangen van onze medewerkers: de juiste mensen op de juiste plaats, gemotiveerd om mee het succesverhaal van de NMBS te schrijven. 
Om dit te verwezenlijken is de directie Stations van NMBS op zoek naar een CAD Designer. De werkzetel is in Brussel.

CAD Designer

Functieomschrijving

Als CAD DESIGNER maak je deel uit van ons groot en dynamisch architectuurteam. Je werkt onder leiding van de (ingenieur-) architect en/of Design Manager (DM) om bij te dragen tot het succesvol afleveren van een studieopdracht.

Concreet leg je je toe op het:

 • Zelfstandig en volledig uittekenen en uitwerken van plannen, 3D-modellen, sneden, gevels en details om bij te dragen tot het succesvol afleveren van de studieopdracht.
 •  Bijdragen tot de correcte opmaak van meetstaten wat jouw deel van het ontwerp aangaat om te komen tot een realistische begroting van het project.

Profiel

 • Je beschikt over een bachelor diploma bij voorkeur in het studiegebied “Industriële wetenschappen en technologie”, - opleiding bouw, elektriciteit, elektromechanica, mechanica, logistieke technologie en hebt bij voorkeur 3 jaar ervaring in een gelijkaardig domein.
 • Indien je je diploma in het buitenland behaald hebt, dien je in het bezit te zijn van een gelijkwaardigheidsattest uitgereikt door de Vlaamse gemeenschap (NARIC).
 • Je hebt een zeer goede kennis van materialen
 • Je hebt inzicht in het uitvoeren van details op de werf
 • Je hebt een goed technisch inzicht in het lezen en interpreteren van bouwkundige/technische plannen en je beschikt over een goed ruimtelijk inzicht;
 • Je hebt een zeer goede kennis van de Nederlandse taal en de terminologie in de bouwwereld;
 • Je hebt een goede kennis van AutoCAD, Revit en kennis van BIM360 of Solibri is een pluspunt
 • Je kunt vlot werken met MS office (Word, Excel, Power Point, Outlook);
 • Je handelt nauwgezet binnen je domein van verantwoordelijkheden met respect voor de procedures en je blijft efficiënt en resultaatgericht presteren in stressvolle situaties;
 • Je structureert en organiseert je werkzaamheden en houdt rekening met de te respecteren deadlines;
 • Je werkt vlot in teamverband,

Aanbod

Bij NMBS draag je elke dag je steentje bij aan een duurzame economie: minder files, minder luchtvervuiling, betaalbare mobiliteit voor iedereen. De ontvangst van onze klanten in goed uitgeruste stations en inrichtingen maakt deel uit van de strategische prioriteiten van NMBS, jouw functie is hierin doorslaggevend. Wij bieden je een werkomgeving met vrijheid voor initiatief, opleidingen, flexibel werken, work-life balans, sociaal engagement met een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen.

Interesse?

 1. Schrijf je in via onze site
 2. Als je CV en motivatiebrief aan het profiel beantwoorden, nodigen we je uit om de niet-eliminerende geschiktheidstesten en een persoonlijkheidsvragenlijst in te vullen. De directie behoudt zich het recht voor om de kandidaturen te beperken tot de kandidaten waarvan het profiel het beste aansluit bij het gevraagde profiel.
 3. Daarna volgt een selectiedag, bestaande uit technische testen en een gesprek waarin gepeild wordt naar je motivatie, kennis, ervaring, vaardigheden en competenties.
 4. Als je geselecteerd wordt, [zal je nog onderworpen worden aan een medisch onderzoek en] dien je ons enkel nog de nodige administratieve documenten te bezorgen (uittreksel uit het strafregister, kopie van de geboorteakte enz.).
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over De Belgische spoorwegen – Les chemins de fer Belges?

Volg dit bedrijf

HR Rail werft aan voor Infrabel en NMBS. Twee bedrijven met verschillende missies, maar één enkel doel: het optimaal verzekeren van het vervoer per spoor. In die context zijn we constant op zoek naar nieuw talent om de verschillende uitdagingen op vlak van mobiliteit aan te gaan. Technische innovaties, nieuwe infrastructuur, de groei van het nationale reizigersverkeer: er zijn meer dan genoeg belangrijke projecten. Voeg je bij onze collega's en ga deze boeiende uitdaging aan.
Ontdek al onze vacatures op www.despoorwegenwervenaan.be.

De Belgische spoorwegen – Les chemins de fer Belges

Frankrijkstraat 85, 1060 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 32 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Modelontwerper, Patroontekenaar, Tekenaar mechanica, hout, metaal' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.