Terug naar zoekresultaten
Accent

Cableur

Accent | Meerdere regio's | Voltijds

Nog 5 dagen om te solliciteren

Onze klant is een Belgisch engineeringbedrijf dat al sinds 1961 actief is op de elektrische-energiemarkt. Het bedrijf is sindsdien uitgegroeid tot een ervaren speler die laagspanningsoplossingen en ?Datacenter Facilities? van de allerhoogste kwaliteit aanbiedt.

De focus ligt steeds op hoogstaande engineering dankzij technische vaardigheden meer dan vijftig jaar ervaring en een expertise die in het bijzonder geapprecieerd wordt door tal van toonaangevende klanten.

Kwaliteit innovatie technische knowhow toegankelijkheid en empathie zijn begrippen die sinds het ontstaan van onze klant centraal staan. Het succes van de onderneming is volledig te danken aan de open cultuur die er heerst een cultuur waarin hoogopgeleide medewerkers met hun glasheldere visie de hoge verwachtingen en eisen van de klant inlossen.

Cableur

Functieomschrijving

Montage en cablage van schakelkasten batterijladers elektrische voedingen en transformatoren binnen de werkplaats; Electrische schema?s kunnen interpreteren en in de praktijk omzetten; Kleine mechanische aanpassingen uitvoeren op kasten en montageplaten; Na een korte inwerkperiode zelfstandig kunnen werken in samenspraak met de afdelingsverantwoordelijke; De kandidaat kan sporadisch ingeschakeld worden voor assistentie bij installatie op de werf onder begeleiding van ervaren techniekers.

Profiel

Opleiding: Elektriciteit/elektromechanica TSO/BSO
Talenkennis: Nederlands/Frans
Enige praktische ervaring is een pluspunt.
Kleuren kunnen onderscheiden

Aanbod

Onze klant biedt een interessante job binnen de moderne technologie met doorgroeimogelijkheid; vast contract na succesvolle interimperiode
Een kwaliteitsvolle interne opleiding
Loon volgens wettelijke barema en evaluaties
Maaltijdcheques

Interesse?

VG13/BUO
West-Vlaanderen,Luik,Brussel,Waals-Brabant,Antwerpen,Oost-Vlaanderen,Vlaams-Brabant,Henegouwen,Namen,Limburg,Luxemburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in West-Vlaanderen, Luik, Brussel, Waals-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Henegouwen, Namen, Limburg, Luxemburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.