Terug naar zoekresultaten Vorige

17 van 22

Volgende

Buyer

Manpower | Heverlee | Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een VASTE FUNCTIE als Buyer te Heverlee.

Buyer

Functieomschrijving


Voor onze klant, actief in de medische farma industrie, zijn wij op zoek naar een aankoper. In deze functie word je enerzijds mede verantwoordelijk voor de aankoop voor het distributiecentra en anderzijds zal je instaan voor projectmatige aankopen. Hierbij neem je het gehele "purchase to pay process" en de contractonderhandelingen met de leveranciers voor jouw rekening. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met interne klanten en word je hét aanspreekpunt voor de verschillende leveranciers. Enkele van jouw andere verantwoordelijkheden bestaan uit de ontwikkeling en implementatie van de "Sourcing strategies and Plans", het toepassen van KPI's waar nodig, het bepalen van het aankoopbudget en het uitvoeren van kostenbesparende en verbeteringsprojecten op zowel korte als lange termijn.

Profiel


Voor de functie van Buyer beschik je over een hoger diploma in een Economische richting en heb je interesse in de farmaceutische industrie. Je beschikt over een ruime ervaring als aankoper binnen een internationale omgeving. Je deinst er niet voor terug om een project van nul af aan uit te werken en je houdt van uitdagende onderhandelingen. Je beschikt over een echte hands-on mentaliteit, je bent communicatief ingesteld en bezit een goede kennis van zowel het Nederlands als het Engels.

Aanbod


Onze klant biedt jou een uitdagende functie aan binnen een professionele organisatie waar een overlegcultuur heerst en waarbij de LT-visie zeer belangrijk is. In deze functie krijg je de kans om je ervaring binnen de aankoop aan te wenden om projectmatig aan het werk te gaan. Hieraan gekoppeld gaat een zeer competitief verloningspakket met extralegale voordelen. Ben jij de aankoper naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent@manpower.beDeze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 6258675

KOLONEL BEGAULTLAAN 1
3012 WILSELE (LEUVEN)
BELGIE

Telefoon:+32 1 627 03 33
Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Engels, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoper' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.