Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 78

Volgende
Callens & EMK

Business unit manager industrial air technologies

Via Callens & EMK

Staat 10 dagen op Jobat.be

Callens & EMK, (www.callens-emk.be), in Waregem is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche.  Callens & EMK ontwerpt, verkoopt, verhuurt, installeert en onderhoudt stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s. Met 180 enthousiaste medewerkers en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseert het bedrijf een jaarlijkse omzet van meer dan 40 miljoen euro.  Om onze toekomst verder uit te bouwen en te versterken, zijn wij op zoek naar een enthousiaste (m/v):
 
Business unit manager industrial air technologies

Business unit manager industrial air technologies

Functieomschrijving

Als manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen en voor het resultaat van de business unit ‘Industrial air technologies’. Je bepaalt de strategie en de doelstellingen van de business unit en dit in overeenstemming met de algemene strategie van Callens & EMK en de andere business units. Met jouw team van een 15-tal hooggekwalificeerde medewerkers ben je in staat om de business verder te ontwikkelen. Je motiveert en coacht jouw team en geeft hen technische ondersteuning. Je neemt initiatief om de kennis en competenties in het team verder te ontwikkelen. In samenwerking met de engineers (concept, project, E&I, …) zorg je ervoor dat de processen in het kader van techniciteit, kennis en efficiëntie geborgen worden. Je zoekt actief mee naar ontwikkelings- en optimalisatiemogelijkheden van de productgroepen en activiteiten. Je managet de relaties met de industriële klanten, met focus op het oplossings- en klantgericht meedenken. Je maakt deel uit van het directiecomité en rapporteert aan de CEO.
 

Profiel

Je beschikt over een grote ondernemingszin en bent een beslissingsvaardige people manager die het best functioneert binnen een familiale onderneming. Je hebt een hogere technische opleiding gevolgd, eventueel aangevuld met een bedrijfseconomische opleiding en hebt een goede kennis van of een uitgesproken interesse in elektromechanica, mechanica, industriële HVAC-technieken, … Je  beschikt over een eerste relevante ervaring in een leidinggevende functie binnen een industriële projectomgeving. Je beschikt over een groot technisch analysevermogen en bent in staat om concepten en strategieën uit te werken. Je kan jouw team motiveren om mee te werken aan de verdere optimalisatie en de uitbouw van de business unit. Openheid, betrouwbaarheid en hartelijkheid kenmerken o.a. jouw persoonlijkheid. Je communiceert vlot in het E en F.
 

Aanbod

Een technische management functie met een persoonlijke bijdrage tot de groei van het bedrijf. Je kan aan de slag bij een dynamisch familiebedrijf, dat marktleider is in de industriële warmte- en luchttechnieken. Transparantie, authenticiteit, open communicatie en ondernemerschap zijn kernwoorden in de bedrijfsvoering. Het bedrijf biedt ruimte voor zelfontwikkeling via interne en externe opleidingen. Tal van originele en sociale activiteiten kleuren de jaarkalender van Callens & EMK. Er is een volwaardig loonpakket voorzien dat overeenstemt met je profiel en ervaring.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider, technisch verantwoordelijke
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Waregem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Engineering, Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.