Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 17

Volgende
Meat&More

Business Unit Manager Bon'Ap

Meat&More | Aalter | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 38 dagen op Jobat.be

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratieve diensten zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon'Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1.200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, zijn we voortdurend op zoek naar vers talent.

Business Unit Manager Bon'Ap

Als Business Unit Manager neem je de operationele en strategische leiding over de groeiende retailketen Bon’Ap, goed voor meer dan 50 miljoen euro omzet. Daarbij krijg je ongeveer 25 winkels en 300 medewerkers onder jouw hoede. 

 

 • Operationeel stuur je rechtstreeks de Bon’Ap-regiomanagers aan. Daarbij heb je aandacht voor communicatie, motivatie en ontwikkeling van het team van regiomanagers, filiaalverantwoordelijken en filiaalmedewerkers. (People management)
 • Strategisch druk je de stempel op Bon’Ap met oog voor vernieuwde klantennoden (zoals digitale connectie, quick lunch en verstedelijking) en de interne transformatie richting een volwaardige retailketen. (Strategic management)
 • Economisch sta je in voor de optimalisatie van de rentabiliteit door de kosten en middelen op te volgen, correcte prijszetting te garanderen en concurrentieanalyses uit te voeren. (P&L management)
 • Samenwerken doe je rechtstreeks met de CEO & oprichter, alsook met de ondersteunende diensten van Meat&More zoals aankoop, productontwikkeling, productie, kwaliteit en supply chain. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

 

 • Je hebt een masterdiploma ingenieurswetenschappen, bij voorkeur in de richting van burgerlijk ingenieur, bio-ingenieur of handelsingenieur. Daarbij ontwikkelde je een voorliefde om cijfermatig beslissingen te nemen.
 • Je kijkt terug op minstens 10 jaar retailervaring bij een Belgische of Nederlandse retailer in de supermarktensector (grocery) of de sector van consumentengoederen (consumer goods) of je bent een ex-management consultant met minstens 3 jaar ervaring in de voedings- of consumentensector en minstens 5 jaar ervaring in people management (>100 medewerkers).
 • Je bent opgegroeid in de digitale wereld.
 • Je beschikt over een goede portie commerciële feeling en staat steeds garant voor klantgerichtheid.
 • Je bent van nature een people manager en haalt er energie uit om een team te motiveren en aan te sturen. De groei van jouw mensen ligt je nauw aan het hart en je vindt dat sterke teams het verschil maken.
 • Je voelt je comfortabel in een no-nonsense cultuur waar iedereen telt.

 • Een uitdagende leidinggevende job met veel financiële en operationele verantwoordelijkheid over ongeveer 25 winkels in Vlaanderen met meer dan 300 medewerkers.
 • Je eerste maanden zijn gevuld met opleiding en coaching. Zo krijg je de kans en tijd om Bon’Ap en de groep Meat&More grondig te leren kennen.
 • Ruimte voor commercieel ondernemerschap in een snelgroeiend Vlaams familiebedrijf dat innovatie uitademt.
 • Een loon dat past bij jouw werkervaring en kennis, aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voordelen.

 Als Business Unit Manager Bon’Ap heb je een bloeiende functie in een groeiend voedingsbedrijf dat investeert in talent. We bieden je een gezond evenwicht tussen werk- en privéleven. Respect, passie, open communicatie en teamgeest zijn evidente waarden. Het verschil willen we maken met onze kernwaarden productieve gedienstigheid, discipline en teamwork.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Meat&More?

Volg dit bedrijf

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, zijn we voortdurend op zoek naar vers talent.


Om al dat talent te (h)erkennen en te begeleiden, ondernemen we gericht stappen. We maken onze afdelingshoofden tot coaches en laten productiemedewerkers ‘vlinderen’: tijdelijk fladderen naar buurfuncties. Zo belandt iedere medewerker op de juiste plek
Die talentgerichte aanpak werd in 2016 bekroond met de ‘Talent Mobility Award’, een prijs voor Belgische organisaties die inzetten op de wendbaarheid van talent. Onze verantwoordelijke Mens & Organisatie, Mieke, vat het uitstekend samen: “Meer dan een werkplaats willen we een thuis zijn, één grote familie. We willen bouwen op mensen en inzetten op talent. Ons streefdoel? Dat elke medewerker belandt in de functie die hem/haar op het lijf is geschreven."

Meat&More

Groendreef 10, 9880 Aalter

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.