Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 80

Volgende

BUSINESS SUPPORT MEDEWERKER MET FEELING VOOR IT BIJ CHEMISCHE SPELER

* Aanspreekpunt voor EDI applicaties en OEM B2B portals
* Zelfstandig, IT-minded, probleemoplossend
* Regio Waaslandhaven

Via HAYS nv

Staat 8 dagen op Jobat.be

Ben je van nature uit iemand die graag zaken uitpluist en met de juiste oplossing op de proppen komt? Maak je graag deel uit van een team, maar ben je ook zelfstandig heel sterk? Heb je de honger om steeds bij te leren en processen continu te optimaliseren? En zou je bovendien graag bij een internationaal bedrijf aan de slag gaan? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant, een groeiende en ambitieuze speler in de chemische sector, kijken we uit naar een IT-minded business support medewerker.

BUSINESS SUPPORT MEDEWERKER MET FEELING VOOR IT BIJ CHEMISCHE SPELER

Functieomschrijving

In deze job fungeer jij intern als aanspreekpunt voor alle e-business van een specifieke business unit. Allereerst ben je in je rol verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met OEM (Original Equipment Manufacturer) B2B- portals én EDI (Electronic Data Interchange) applicaties. Dankzij het onderhouden, coördineren en ondersteunen van het e-business platform, kunnen jouw collega's van Customer Service dagelijks meer doelgericht en efficiënt werken. Je traint hen ook omtrent het gebruik en eventuele wijzigingen in de OEM-portals. Hiervoor sta je in nauw contact met de klanten zelf die van deze systemen gebruik maken. Dit maakt van jou de spilfiguur tussen verschillende partijen waaronder CS, het interne technische support team en de klanten. Anderzijds ben je ook mee verantwoordelijk voor het creëren en het onderhouden van de masterdata in het bedrijfseigen systeem en het aanmaken van nieuwe gebruikers op de portals. Jij bent het aanspreekpunt in geval van vragen of problemen. Tot slot rapporteer je op continue basis aan het management en streef je naar het in kaart brengen en optimaliseren van allerlei processen.

Profiel


Onze klant is op zoek naar iemand met bij voorkeur een bachelordiploma of al relevante ervaring in deze business. Zo heb je bijvoorbeeld zelf als Customer Service gewerkt en ben je in aanraking gekomen met EDI's en OEM's, maar wil je momenteel iets minder klantencontact en wil je meer de richting uitgaan van het analyseren en optimaliseren van dagelijkse processen. Zoek je puur naar een IT-job? Dan zal helaas deze job jou op lange termijn niet de juiste uitdaging kunnen bieden. Ervaring in de automotive sector kan een grote troef vormen, omdat je dan al ervaring kan hebben met OEM's. Wat IT-kennis betreft, heb je bij voorkeur al een eerste ervaring met e-business en platformen. Kennis van SAP is een grote troef, maar geen must. Wat talenkennis betreft, ben je zowel sterk in het Nederlands als het Engels, wat intern de voertaal is. Onze klant is op zoek naar een nieuwe collega die een meerwaarde biedt en met het bedrijf meedenkt naar de toekomst. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, en handelt klantgericht. Naast het werken met en voor een team, ben je ook autonoom, behulpzaam en leergierig. Je bent hands-on, flexibel en open-minded.

Aanbod

Klinkt dit allemaal al interessant voor je? Super, want daarnaast kom je terecht in een internationaal bedrijf met een open en vlakke structuur. Na een geslaagde interimperiode maak je kans op een vast contract. Het mooie brutosalaris wordt aangevuld met tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, ADV-dagen,… Dankzij een glijdend uurrooster kan je ook nog amper te laat komen en een team van open en toffe collega's verwelkomt je! Belangrijk om mee af te sluiten: om er vlot te geraken dien je wel in het bezit te zijn van een fiets of eigen wagen!

Herken je jezelf in deze functieomschrijving en kom je graag wat meer te weten over de job en het bedrijf? Neem dan razendsnel contact met ons op door online te solliciteren met je up-to-date cv!

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.