Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 17

Volgende

Business Reporting Engineer

429087064

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Business Reporting Engineer

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in Harelbeke, actief in de industrie en toonaangevend in hun sector, kijken we uit naar een Business Reporting Engineer om de organisatie te versterken. Er gebeurt heel wat rapportage in deze firma, jij wordt verantwoordelijk voor de goede werking van deze verschillende tools! Zowel door de werking grondig te optimaliseren alsook door ondersteuning te bieden aan de andere medewerkers. Daarnaast analyseer je wat de huidige rapporteringstoepassingen zijn, en via een Fit/Gap analyse kijk je waar er nog noden zijn. Zelf ga je dan aan de slag om de beschikbare toepassingen te beschrijven, en ontwikkel je nieuwe rapporteringstoepassingen op maat! Ondersteuning van mensen die aan raportering doen gebeurt via BI Service Desk. Hier behandel je problemen die worden aangebracht, indien je ze niet intern kan oplossen is er een derde partij die je te hulp staat.

Profiel

Een bachelor in een technische richting achter de rug, of gelijkaardig door ervaring. Daarnaast heb je zo'n 2 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Buiten Nederlands en Engels spreek je ook vlot:

* SQL
* MS SQL Server
* MS Reporting Server
* SQL Server Reporting Services (SSRS)
* SQL Server Integration Services (SSIS - ETL)

Pluspunten voor:
* SSAS
* MDX
* DAX
* VB.Net
* AX2012
* Power BI

Naast die talenknobbel kan je jezelf omschrijven als een klantvriendelijke, analytische en toekomstgerichte problemsolver? Kijk dan snel wat dit bedrijf je aanbiedt!

Aanbod

Je komt terecht in een stabiel, groeiend en toonaangevend bedrijf met een duidelijke visie en strategie. Er is wederzijds vertrouwen en appreciatie. We bieden een autonome functie met ruime verantwoordelijkheden en diverse ontplooiingsmogelijkheden. Daarbovenop krijg je een correct salarispakket aangevuld met aantrekkelijke voordelen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 28 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.