Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 12

Business Project Manager

371439691

Via AGO Jobs & HR

Staat 20 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Business Project Manager

Functieomschrijving

Je takenpakket is erg gevarieerd ? helemaal in lijn met jouw sterktes als organisatorische duizendpoot: In kaart brengen van de noden van een project: wat is de doelstelling, wat zijn de behoeften en hoe kunnen we hieraan tegemoet komen? Identificeren en betrekken van de verschillende stakeholders: voor wie willen we een meerwaarde leveren, wie draagt bij aan het realiseren van deze meerwaarde? Opmaken en opvolgen van planning en timing: wie doet wat, tegen wanneer? Uitwerken van de oplossing, in samenwerking met de betrokken partijen: Business, IT, HR, Marketing, Communicatie, Sales Informeren en communiceren: zowel voor, tijdens als bij oplevering van het project, naar alle betrokken partijen

Profiel

Je hebt een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring. Daar bovenop heb je 3 tot 5 jaar ervaring in Project Management. Ook heb je minstens 1 project van begin tot einde begeleid.
Je bent een organisatorisch talent en een kei in overzicht creëren en behouden. Je communiceert helder naar verschillendedoelgroepen ? van medewerkers tot management. Je gaat vooral op zoek naar efficiënte en pragmatische oplossingen: geen ?problemen? in jouw woordenboek, wél een oplossingsgerichte aanpak!
Je houdt van een stevige portie en uitdaging en weet van aanpakken. Ervaring met MS Project en Project Online is handig meegenomen.

Aanbod

De klant biedt jou een voltijds contract voor onbepaalde duur en een boeiende functie in een stabiele omgeving. Een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een uitgebreid pakket extralegale voordelen binnen een bedrijf met een fijne en dynamische bedrijfscultuur.

Het bedrijf staat voor een gedreven organisatie waarbij de klant centraal staat. Of het nu families, werkgevers of zelfstandigen betreft. Meer dan 185.000 gezinnen doen een beroep op onze diensten en worden door ons geholpen volgens de hoogste standaard, op een menselijke manier en in duidelijke taal.

Het bruist hier dan ook van de ideeën, plannen en strategieën om de dienstverlening naar onze klanten steeds verder te optimaliseren. Zin om al dat enthousiasme te coördineren in onze projecten? Dan ben jij de geknipte Business Project Manager die wij zoeken!
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Project management
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.