Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 3

Volgende
Colruyt Group

Business project manager Bio-Planet Colruyt Group

Business project manager Bio-Planet Colruyt Group

Colruyt Group | Lot | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 24 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Business project manager Bio-Planet Colruyt Group

Functieomschrijving

Bij Bio-Planet maak jij als project manager echt het verschil. Jij werkt mee aan de uitvoering van de strategie via projecten en acties, maakt plannings op en werkt samen met managers en medewerkers om de resultaten te behalen. En deadlines? Laat ze maar komen, want alles is onder controle!

Je ondersteunt Bio-Planet bij de realisatie van het strategisch kader. Je vertaalt de strategie naar praktijk en realiseert deze via allerhande projecten en acties. Die projecten en acties trek je zelf, in nauw overleg met de betrokken managers en medewerkers. Aangezien het om echte projecten en acties uit de business gaat, is kennis en/of een grondige interesse in Bio-Planet uiterst belangrijk.

In afstemming met jouw manager stel je een projectteam samen dat je zal helpen om de projecten en acties te realiseren.  Je durft delegeren en werkt samen met vele partners, zoals bijvoorbeeld de analisten en project managers van onze eigen IT-dienst of medewerkers van ondersteunende diensten zoals CCX, ons communicatiebureau, of de technische afdeling. Ook werk je vaak samen met de business unit manager van Bio-Planet.

Je werkt in Lot.

Profiel

 • Kennis en ervaring – Je hebt een bachelor- of masterdiploma en hebt een eerste ervaring met projectmanagement.
 • Teamleiderschap – Je vindt het leuk om een team samen te brengen, iedereen te laten samenwerken en experten met een verschillende achtergrond aan te sturen.
 • Vernieuwingsgerichtheid – Je doet vernieuwende voorstellen en je kan goed om met verandering (zoals strategische koerswijzigingen of projecten die on hold worden gezet).
 • Communicatief vermogen – Als project manager kom je met heel wat verschillende mensen en diensten in contact. Je slaagt erin om, overtuigend en diplomatisch, iedereen enthousiast te laten samenwerken.

Aanbod

 • Stimulerende werkomgeving –  Bij Bio-Planet geef je zelf actief mee vorm aan de strategie en krijg je ruimte voor initiatief.
 • Veel variatie – Je krijgt de mogelijkheid om je talenten in te zetten in een uitdagende en afwisselende job met veel contacten.
 • Permanente leermogelijkheden – Je leert niet alleen veel bij on-the-job maar krijgt ook de kans om interne en externe opleidingen te volgen. Daarnaast geniet je bij Colruyt Group ook reële doorgroeimogelijkheden.
 • Extralegale voordelen – Boven op je nettoloon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals winstdeelname en maaltijdcheques.

Interesse?

Tobias Desomer
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider R&D' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.