Terug naar zoekresultaten Vorige

17 van 17

Business Process Analyst

267953261

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Business Process Analyst

Functieomschrijving

Voor een internationale speler in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een Business Process Analyst. Binnen het business analyse team zal je fungeren als de schakel tussen ICT en een specifieke afdeling. Je zal de processen en de informatiestromen in kaart brengen van een specifieke productgroep in nauwe samenwerking met alle stakeholders. Verder analyseer je deze informatie en de behoeften samen met je IT-collega's en vertaal je dit naar functionele specificaties. Door het professioneel managen van veranderingen, en deze dus tijdig door te voeren, minimaliseer je de impact ervan in de organisatie.

Profiel

Naast een Master diploma in economie, handelswetenschappen of IT heb je affiniteit en enige ervaring met de algemene principes van software ontwikkeling. Met een sterke analytische geest krijg je energie van het ontwikkelen van een visie gebaseerd op een diepgaande analyse. Kennis van UML is hierbij een troef. Verder ben je bereid om 1 à twee weken per kwartaal te reizen voor de internationale speler. Daarom is het belangrijk dat je vlot van communiceren, zowel gesproken als geschreven, in het Engels. Daarnaast is kennis van het Nederlands een troef. Verder omschrijf jij jouzelf als creatief, ondernemend en niet bang om nieuwe ideeën uit te proberen.

Aanbod

Dit internationaal bedrijf met een familiaal karakter geeft jou de kans om te werken in een innovatieve, vooruitstrevende en technische omgeving waar mensen centraal staan. Je komt terecht in een dynamisch team, waar initiatief en ondernemerschap gewaardeerd wordt. Verder zijn er talrijke ontwikkelingsmogelijkheden, onder andere door permanente begeleiding en opleidingen. Daarnaast is er een flexibele arbeidsregeling met aandacht voor een goede work-lifebalance. Een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen maakt het pakketje af.
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.