Terug naar zoekresultaten
ASAP TalentXperts Antwerpen

Business manager HR & finance consultants

Regio Antwerpen/Brussel of Oost Vlaanderen of Brussel/Vlaams Brabant

ASAP TalentXperts Antwerpen | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Ben jij dé Xpert in sales die wij zoeken?  Droom je ervan om je peopleskills te kunnen inzetten tijdens je commerciële werk?  Ben je op zoek naar een fijne KMO die initiatief, pro-activiteit en gezonde ambitie oprecht apprecieert?  Lees verder om je toekomstige uitdaging te ontdekken!
ClearXperts verenigt toptalenten in Finance, Human Resources en Sales & Marketing in één leuk bedrijf. Ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg en groeien elke dag voor én door hun klanten. De groep is vandaag in volle expansie en daarom zijn ze op zoek naar toffe collega’s met goesting.

Business manager HR & finance consultants

Functieomschrijving

Ga je deze uitdaging aan?

Op zoek naar toffe uitdagingen voor onze HR & finance consultants leg je dagelijks nieuwe contacten met mogelijke prospecten en onderhoud je de bestaande commerciële relaties in jouw regio.  Met de vinger aan de pols weet je perfect in te schatten welke HR en finance uitdagingen en projecten er vrij komen in de markt.  Pro-actief bouw je dus een netwerk uit van HR-directors, Finance-directors en zaakvoerders/CEO en zorg je er voor dat je top-of-mind blijft.  Onze consultants een topproject kunnen toewijzen is immers jouw doel!  Eens je een opportuniteit hebt gespot, weet je snel te schakelen.  Jouw collega’s talentmanagers worden gebriefd over de noodzaak bij de (potentiële) klant en binnen 24u weet jij – samen met hen - een aantal beschikbare en goed gematchte kandidaten aan je klant voor te leggen.  Samen met de consultant ga je op gesprek bij de teamlead van het project en begeleid je de verdere opstart.  De talentmanagers volgen het welzijn en het verloop van het project via de consultant verder op, terwijl jij regelmatig de klant bezoekt om polshoogte te krijgen over andere projecten.  Erg zelfsturend, rapporteer je 1 keer in de week aan jouw salescollega’s, talentmanagers en zaakvoerder tijdens een targetmeeting en vul je verder jouw activiteiten zelf in.   
 

Profiel

Herken je jezelf hierin?

Sales is jouw 2e natuur.  Het opbouwen van relaties en netwerken geeft je dagelijks de drive om met energie en zin aan jouw dag te beginnen.  Dankzij jouw ervaring in HR, finance en sales weet je perfect mee te praten met jouw targetgroep (zowel de klanten als de kandidaten).  Heb je al ervaring in de consultancy-sector? Dan heb je uiteraard een sterke troef in handen! Een diploma HR, finance of marketing/sales op zak is natuurlijk interessant, maar relevante ervaring is minstens evenveel waard.  Je zou jezelf omschrijven als een pro-actieve, autonome, teamplayer met pit, lef en drive.  Door ad rem te communiceren en je stijl vlot aan te passen aan je gesprekspartner weet je mee te praten op verschillende niveaus. 
 

Aanbod

Heb je er al zin in? 

Dan is de kers op de taart de toffe werksfeer in een vlotte en soepele organisatie, waar eigen input en initiatief oprecht geapprecieerd wordt.  Vanuit de hoofdzetel in Aartselaar heb je contacten met je collega’s en kan je beroep doen op de faciliteiten van de firma, maar je mag zelf flexibel invullen hoe je dag eruit ziet.  Naast een aantrekkelijk brutosalaris, wordt ook een wagen, tankkaart, GSM, laptop, verzekeringspakket en bonussysteem.  Bovendien wordt er veel aandacht besteedt aan opleidingen en teamactiviteiten (met alle consultants), wat maakt dat je in een opperbeste sfeer je werk kan doen.  
 
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij ASAP TalentXperts Antwerpen

Alle jobs Business development

Populaire jobs in Business development:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Oost-Vlaanderen,Brussel,Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Van € 3.000 tot € 4.000 per maand
 • Groepsverzekering
 • Bedrijfswagen
 • Tankkaart
 • Maaltijdcheques
 • GSM & smartphone
 • Laptop

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Business development' jobs in Oost-Vlaanderen, Brussel, Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.