Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 10

Volgende

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

* Business Development Manager
* Ondernemersmentaliteit
* Innovatieve sector

Hays | Ieper | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 1 dag om te solliciteren

Voor onze klant, een sterk groeiend en innoverend dienstverlenend bedrijf gelegen in Zuid-West-Vlaanderen, zijn wij vanuit Hays Sales & Marketing op zoek naar een Business Development Manager (m/v) België.


BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Functieomschrijving

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van strategische partnerships met derden, zoals producenten van kassasystemen, beroepsfederaties, softwareontwikkelaars, financiële instellingen, lead-bedrijven,… Deze partners kunnen beroep doen op jouw producten en oplossingen en/of helpen bij het in de markt zetten ervan. Jouw doel is om de business te verbreden en te laten groeien. Verder ga je actief op zoek naar partijen die samen met de firma een alliantie aangaan om elkaar te verrijken. Hierbij werk je voorstellen op maat uit zonder de kwalitatieve en commerciële doelstellingen uit het oog te verliezen. Je wordt de expert op de markt van elektronische/online betaaloplossingen, je detecteert nieuwe trends, noden en spelers, je bent op de hoogte van de bewegingen bij de concurrentie en je weet hier proactief te ageren.

Profiel

De ideale kandidaat voor deze vacature heeft een ruime ervaring in het opbouwen en onderhouden van relaties binnen een B2B-omgeving. Door jouw proactiviteit kom je zelf met voorstellen en initiatieven om de samenwerking te verbeteren, zowel binnen als buiten de organisatie. Jouw communicatieve vaardigheden zijn zeer sterk, waardoor je niet alleen een interessante partner bent voor deze relaties, maar ook voor jouw eigen collega's die je op deze manier van de juiste informatie voorziet en erbij betrekt. Je beschikt over een bachelordiploma in een economische richting en 5 jaar ervaring in strategische sales binnen een B2B-omgeving (Business Developement Manager, Key Account Manager…). Naast het Nederlands is het belangrijk dat je een vlotte kennis hebt van het Engels en Frans. Je hebt een pure ondernemersmentaliteit en zin voor initiatief.

Aanbod

Je komt terecht in een innoverend en groeiend bedrijf met doorgroeimogelijkheden waar ruimte voor initiatief en zelfstandigheid centraal staat. In ruil voor je inzet word je beloond met een aantrekkelijk salaris aangevuld met een firmawagen.

Interesse in deze toffe job als Business Development Manager? Verstuur jouw cv naar !

Interesse?

Hays Brugge
Ann Fossé
050472041
Dampoortstraat 265, Bus 4, 8310 Brugge, Belgie
Ieper

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Business development' jobs in Ieper meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.