Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 11

Business Performance Analyst

348457489

AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Business Performance Analyst

Functieomschrijving

Je verzamelt administratieve en operationele data van ons bedrijf om specifieke vragen te kunnen beantwoorden aan verschillende departementen. Je stelt aan de hand van deze data efficiëntierapporten en klantgerelateerde rapporten op, die het mogelijk maken de resultaten van de interne processen op een vlotte manier te raadplegen en te verbeteren. Je beheert de data in het systeem en voert controles uit, teneinde de efficiëntie van bedrijfsprocessen te garanderen en te optimaliseren. Je voert een eerste kritische analyse uit en zorgt voor interpretatie, synthese en rapportage van resultaten. Spelen met data is jouw passie. Je bent mee verantwoordelijk voor het cijfermatig onderbouwen van de interne en externe (operationele) prijsstructuur van ons bedrijf. Je bent in staat om projectmatig werk en strategische implementaties binnen ons bedrijf cijfermatig te ondersteunen en biedt cijfermatige ondersteuning bij ad hoc opdrachten van de verschillende departementen. Je bent nauwkeurig en hebt oog voor details. Je bent assertief, mondig, communicatief en durft kritisch te zijn t.o.v. het management indien nodig. Je bent een teamplayer die ook op zelfstandige basis doet wat verwacht wordt. Je streeft naar continue verbetering.

Profiel

We zoeken een leergierige, resultaatgerichte initiatiefnemer, iemand die houdt van werken met data en beschikt over een sterk kritisch denkvermogen. De persoon in deze functie is communicatief zeer sterk en een teamplayer met hands on mentaliteit. Onze ideale kandidaat is logisch, nauwkeurig en kan andere afdelingen uitdagen om de efficiëntie van de processen binnen ons bedrijf te garanderen en optimaliseren.

Je beschikt ook over:
- Een hogere opleiding in een economische of logistieke richting
- Relevante ervaring in de logistieke sector is een pluspunt
- Een analytisch, maar kritisch denkvermogen
- Goede kennis van MS office en uitstekende kennis Excel
- Zeer goede kennis Nederlands
- Ervaring met SQL Server Report Builder of andere rapporteringstools is een pluspunt

Aanbod

Bij ons ben je niet de zoveelste collega, maar word je familie! Als familiebedrijf en tegelijkertijd wereldleider bieden we de expertise van een grote speler met de dynamiek van een kleine onderneming.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen Office
Jan Van Rijswijcklaan 36
2018 Antwerpen Office
Tel.: 03 232 85 93
Email: Antwerpen.office@ago.jobs
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Financieel management' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.