Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 8

Volgende
Logi-technic

Business Development Manager (Nivelles/Luik)

Via Logi-technic

Staat 6 dagen op Jobat.be

Logi-technic is met meer dan 450 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, Facility Management en ICT. Als VCA** gecertificeerd bedrijf is niet alleen de geleverde kwaliteit van het werk en de service zeer belangrijk, maar ook de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers.  We geloven sterk in een loyale, open, vertrouwelijke, eerlijke en respectvolle relatie met onze klanten, toptechs en leveranciers

Business Development Manager (Nivelles/Luik)

Functieomschrijving

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze diensten en volg je de uitvoering van de opdrachten bij de klanten op. In een eerste fase zal je voornamelijk instaan voor de prospectie en de opbouw van een eigen klantenportefeuille in de regio Luik. 
Naarmate de klantenportefeuille groeit, zal de opvolging van personeel, projecten en opdrachten ook tot je takenpakket gaan behoren. Hierbij zal je worden bijgestaan door collega's die instaan voor de personeelsplanning, HR, preventiebeleid, enz..

 

Profiel

 1. Je hebt een Bachelorsdiploma met min. 3 jaar sales ervaring in een B2B omgeving, bij voorkeur in de industriële sector (metaal, voeding, chemie, bouw, machinebouw, engineering,...)
 2. Ervaring in een dienstverlenende sector zoals outsourcing, werving en selectie of detachering is een pluspunt alsook ervaring met technische medewerkers.
 3. Je ben een sales-gedreven doorzetter, het ontbreekt je niet aan zin voor initiatief en je hands-on mentaliteit is een uitgesproken sterkte.
 4. Je beschikt over de nodige management skills en leidinggevende vaardigheden die van pas komen om je medewerkers te motiveren. Je bent een echte entrepreneur die samen met je team een eigen filiaal succesvol uitbouwt.
 5. Je bent minimum tweetalig, bijvoorbeeld moedertaal Nederlands aangevuld met een behoorlijke kennis van het Frans of Engels, dit met het oog op een vlotte interne communicatie binnen ons bedrijf.

Aanbod

 1. Een uitdagende en aantrekkelijke sales functie in een sterk groeiende organisatie;
 2. Een competitief salaris aangevuld met bedrijfswagen en aantrekkelijke bonusregeling;
 3. Een functie in een teamgerichte no-nonsens omgeving met tal van opleidingsmogelijkheden.
Luik

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Business development' jobs in Luik meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.