Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 70

Volgende
Keyser & Mackay

Business Development Manager Belux

Account Manager met focus op Plastics, Composites, PVC en Textile

Keyser & Mackay | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 13 dagen op Jobat.be

Keyser & Mackay (www.keysermackay.com) is internationaal marktleider als agent, distributeur en invoerder van chemische grondstoffen en machines. Keyser & Mackay is een Europese groep, opgericht in Nederland in 1894, en actief in België (Brussel) sinds 1931. Het bedrijf fungeert als tussenpersoon voor leveranciers van chemische grondstoffen en klanten, bedrijven die deze grondstoffen verwerken. Met meer dan 100 medewerkers in totaal zijn zij actief als klantgerichte schakel tussen chemische producenten en de fabricerende gebruiker. Gevestigd in 7 landen vertegenwoordigen zij in België meer dan 100 leveranciers en leveren zij aan meer dan 1000 klanten. Zij hebben sterke expertise in bijna alle industriële segmenten waaronder food & feed, pharma, personal care, plastics & composites, coatings & inks, building, adhesives & sealants, …
Ter versterking van het Belgische commerciële team binnen een groeiende Belux markt zijn zij dan ook op zoek naar een account manager voor de segmenten Plastics, Composites & PVC.

Business Development Manager Belux

Functieomschrijving

Ben jij als gesprekspartner bij klanten en leveranciers onderlegd in chemische toepassingen? 
•    Voordat je jouw rol als Account Manager Belux opneemt, maak je je vertrouwd met de markt, de producten en de bedrijfsorganisatie van Keyser & Mackay. Je stelt hierna in samenspraak een commercieel plan op voor deze markten in de Belux regio. 
•    Je introduceert nieuwe grondstoffen bij bestaande en nieuwe contacten. Als technisch-commercieel expert doe je dit in nauw overleg met de leveranciers. Je zoekt oplossingen voor de problemen van klanten waardoor je jouw applicatiekennis verder ontwikkelt. 
•    Je breidt het bestaand klantenbestand uit door initiatieven te ontplooien naar bestaande en nieuwe sectoren. Je prospecteert en detecteert in de markt nieuwe opportuniteiten. Op regelmatige basis geef je een overzicht van de marktmogelijkheden binnen jouw sector aan de leveranciers en zoek je mee naar nieuwe kwalitatieve leveranciers.
•    Als lid van het Belux team, werk je intern nauw samen met de interne commerciële binnendienst en de account managers van de andere industrieën. Je geeft mee richting aan de uitvoering van de sales activiteiten en rapporteert aan de verkoopdirecteur.

Profiel

Account Management voor bestaande & nieuwe markten en een passie voor chemie?
•    Je hebt een Bachelor/Master diploma in de chemie. Je kunt in bovenvermelde sectoren ofwel minimum 5 jaar succesvolle ervaring voorleggen in een vergelijkbare technisch-commerciële functie ofwel wil je vanuit je R&D-ervaring opgebouwd in het domein van plastics, composites, PVC evolueren naar een technisch-commerciële functie.
•    Een eerste beroepservaring van minimum 5 jaar binnen een bedrijfsactiviteit in de ontwikkeling en fabricage van chemische specialiteiten in één van deze sectoren is een must. 
•    Dankzij je contactvaardigheid en technisch inzicht bouw je goede relaties op met prospecten, klanten, sectororganisaties en interne medewerkers. Door ervaring ontwikkel je stelselmatig een eigen klantenportfolio. Je beschikt hiervoor reeds over een eigen netwerk of kan dit op korte termijn ontwikkelen.   
•    Je organiseert zelfstandig je activiteiten, bent pro-actief en een sterk onderhandelaar. Je neemt verantwoordelijkheid op door resultaatgericht een sales business plan op te stellen en uit te voeren. Je kunt uitstekend overweg met alle moderne communicatiemiddelen en communiceert vlot in het N/F/E. 

Aanbod

Zoek je afwisseling en uitdagingen eigen aan een marktleider in internationale expansie?
•    Dit is een opportuniteit voor wie zich thuis voelt in een ambitieus internationaal georiënteerd KMO bedrijf met korte communicatielijnen waarbij in een overlegcultuur eigen initiatief, daadkracht en team spirit sterk gewaardeerd worden. 
•    Je kunt bijdragen tot de verdere groei en professionalisering van een onderneming met een uitstekende reputatie in de sector op het vlak van productkwaliteit en klantenservice.
•    Van jou wordt visie verwacht over de trends in de markt en de best mogelijke organisatie en aanpak voor alle commerciële activiteiten in deze sector. Je krijgt de kans om in deze functie voor deze regio de onderneming volledig mee vorm te geven. 
•    Je ontvangt een marktconform salarispakket met bonusplan, afhankelijk van relevante ervaring, en bedrijfswagen met extra legale voordelen.

Interesse?

Solliciteer via de website, met referentienummer ref. BE-04889. Voor vragen kunt u contact opnemen via het nummer +32 (0)3 281 15 50.
Halle,Gent,Oost-Vlaanderen,Dendermonde,Aarschot,Waals-Brabant,Leuven,Mechelen,Vilvoorde - Zaventem,Vlaams-Brabant,Diest,Lier,Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Bedrijfswagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Business development' jobs in Halle, Gent, Oost-Vlaanderen, Dendermonde, Aarschot, Waals-Brabant, Leuven, Mechelen, Vilvoorde - Zaventem, Vlaams-Brabant, Diest, Lier, Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.