Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 3

Business development manager 50%25 travel

Manpower | Waregem | Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be


Wij zoeken (m/v)

Business development manager 50%25 travel
onder een vast bediendecontract
Manpower Permanent Placement helpt ambitieuze starters en ervaren professionals vooruit in hun carrière, met de boeiendste jobs onder een onmiddellijk vast contract. Outside Sales profielen, is 1 van onze 4 specialisaties.

Onze klant, een grote producent van binnen- en buitenbouw producten, zoekt een Business development Manager die minstens 50%25 van zijn tijd zal reizen. Door de toenemende groei, breiden ze hun team uit en willen ze jou verwelkomen.


Relevante ervaring in Sales? Zin in international/nationaal Business development? Bouwtechnische interesse? Goesting om mee te bouwen aan iets groots? Deze job is misschien iets voor jou!

Business development manager 50%25 travel

Functieomschrijving


Als business development manager ga je actief markten verkennen waarin jouw bedrijf actief is en/of actief zou kunnen zijn. Het hoofddoel is om nieuwe klanten en sales te genereren.

Je helpt mee aan het vertalen en implementeren van de missie en strategie in de praktijk. Daartoe ontwikkel je zelf acties, salestool- en technieken om de verkoop van producten op te krikken en nieuwe klanten te werven.

Als expert in jouw regio ben je ten allen tijden alert voor tendensen en opportuniteiten. Jouw inzichten geef je door aan het sales team en andere relevante afdelingen om al doende een concurrentieel voordeel uit te bouwen.

Profiel


Je hebt een masterdiploma (TEW, Handelswetenschappen) of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt minstens 5 jaar ervaring in business development. Technische product kennis is mooi meegenomen, maar geen must. Technische feeling en interesse daarentegen is noodzakelijk!
Je bent analytisch ingesteld en denkt graag mee op strategisch niveau. Je bent een echte hunter en haalt voldoening uit business development. Je bent bovendien flexibel ingesteld en kan autonoom werken.
Je bent een commercieel talent en spreekt bovendien vlot Nederlands, Engels en Frans. Kennis van het Duits wordt gezien als een troef.

Aanbod


We bieden jou een job aan met veel variatie, verantwoordelijkheid en autonomie. Je wordt verwelkomt in een warm en aantrekkelijk bedrijf met doorgroeikansen. Je kunt je verwachten aan een functie waar je commerciële aanleg, je goesting om voor business development en klantgerichtheid optimaal benut worden. Dit alles is aangevuld met een competitief loon, een wagen en een heel wat extra legale voordelen.


Reactie
Heb je Interesse of wil je meer informatie? Bel mij gerust (0478/60 53 26) of stuur een mailtje naar wouter.sissau@manpower.be; Ik beantwoord met plezier jouw vragen!
Discretie verzekerd!
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7656548

GRAANMARKT 1A
8500 KORTRIJK
BELGIE

Telefoon:Phone: 0800/243 43
Waregem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Administratie & ondersteunende diensten
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Waregem (standplaats)
  • Alle vacatures via Manpower

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Duits, Engels, Frans, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratie & ondersteunende diensten' jobs in Waregem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.