Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 53

Volgende
Equilar

Business Developer

Bij Equilar

Staat 4 dagen op Jobat.be

Equilar is een in Nederland (Eindhoven) gevestigde frisse en moderne Arbodienst, door een Belgische eigenaar opgericht. Die haar succes in België verder wil uitbreiden. Gezien de ontwikkelingen van het verzuim en de wetgeving in België, wenst Equilar de door haar opgedane ervaringen, in België verder te ontwikkelen. De eerste projecten voor internationale klanten in België zijn met succes opgestart.

Business Developer

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Business Developer, met een kennis van het Belgische arbeidsrecht en absenteïsme en ervaring met het op opzetten en implementeren van aanwezigheidsbeleid en het geven van trainingen. Wij zoeken iemand die Equilar België samen met de eigenaar mee opzet en met hart voor de zaak de gestelde doelen mee verwezenlijkt. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur, met uitzicht op een vast contract.
 
U bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en het door ontwikkelen van de dienstverlening in België. In eerste instantie op basis van de bestaande internationale klantenportefeuille in Nederland. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor relatiebeheer van de klanten en voor het inhoudelijk strategisch adviseren over het aanwezigheidsbeleid, preventie, verzuim en re-integratie en het (laten) coachen van leidinggevende op deze gebieden. Hiernaast bezoek u prospects en overtuigd hen via de inhoud, waardoor u hen verbindt aan Equilar België. U fungeert als business partner voor onze klanten en adviseert hen gevraagd en ongevraagd. U vertaalt de wensen en behoeften van onze klanten. De knelpunten bespreekt u en u denkt in oplossingen. U initieert en draagt zorg voor de uitvoering van de acties die hieruit volgen en zorgt voor een correcte afhandeling van de knelpunten. Als Business Developer ben u in staat producten op te zetten én op te volgen. Hiernaast ben u verantwoordelijk voor het genereren, analyseren en bespreken van managementinformatie.

Profiel

U bent uitermate communicatief en commercieel vaardig, stressbestendig, energiek en hebt een sterke innemende persoonlijkheid en houdt van uitdagingen. U hebt een universitair werk- en denkniveau. We zijn verder op zoek naar een zelfstandig en onderscheidend persoon met enige jaren ervaring in de consultatieve sales, met productmanagement en -ontwikkeling. Kennis van het Belgische arbeidsrecht is een pre.  Mede door uw passie, gedrevenheid, motivatie en adviserende manier van werken bent u in staat de gezamenlijke doelstellingen te behalen. U werkt graag samen in teamverband en houdt van een dynamische werkomgeving.
 
Praktische informatie
 
Hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. Hier wordt de opleiding gedurende ca. 2 maanden verzorgd. Wekelijks management overleg vindt in Eindhoven plaats. Werkgebied is België, met de focus op Vlaanderen (driehoek Antwerpen, Brussel, Gent).
 

Aanbod

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Antwerpen,Gent,Brussel,Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 35 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Business development
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Antwerpen
  • Brussel
  • Gent
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Business development' jobs in Antwerpen, Gent, Brussel, Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.