Terug naar zoekresultaten Vorige

24 van 26

Volgende
ASAP TalentXperts Antwerpen

Business developer grote accounts Vlaanderen

Leggen wij binnenkort jouw deals onder de digitale hamer?

ASAP TalentXperts Antwerpen | Aartselaar | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren

Is jouw dag ook geslaagd als je een grote deal hebt kunnen closen? Hou je ervan om op hoog niveau te onderhandelen en toffe (nationale en internationale) projecten binnen te halen?  Lees dan zeker verder!   Moyersoen is al 30 jaar een specialist in online veilingen en heeft dagelijks
30.000 online bezoekers uit ongeveer 130 landen. Zowel industriële producten (machines, voertuigen,
onderdelen, …), immo (huizen, kantoren, fabrieken, …), wagens (oldtimers, wagens van diverse merken) als ook
meubels, antiek en alle andere mogelijke producten (onderdelen prothesen, zadels, schoonheidstoestellen, …)
gaan dagelijks onder de spreekwoordelijke (digitale) hamer. Afgelopen jaren groeide de organisatie sterk, maar om de ambitieuze plannen van Moyersoen te kunnen waar maken, zoeken ze een:

Business developer grote accounts Vlaanderen

Functieomschrijving

Op basis van een doelgericht commercieel strategisch plan, ga je dagelijks op zoek naar multinationals en KMO’s die assets (machines, gebouwen, wagens, …), overstocks en einde reeksen willen veilen via Moyersoen. Omdat je prospecteert naar new business in alle mogelijke sectoren (zowel bij nieuwe als bestaande klanten) stel je jezelf erg nieuwsgierig op en doet een uitgebreide behoefte analyse ter plaatse waarbij je de focus legt op het stellen van vragen en het begrijpen van de bedrijfsactiviteiten. Daarnaast volg je ook de faillissementen op binnen jouw regio (Vlaanderen).  Op basis van de lijsten van Graydon, contacteer je de curatoren en weet je hen – dankzij jouw oplossingsgerichtheid en commerciële flair - te overtuigen om met Moyersoen samen te werken. 
Nadat je bestaande en nieuwe klanten overtuigd hebt om samen te werken, volg je het dossier volledig verder op en zorg je ervoor dat het project zo snel mogelijk geveild kan worden.  Je reikt de klant mogelijke oplossingen aan, weet het project te structureren en communiceert to-the-point met verschillende contactpersonen intern (logistiek, marketing, …) en extern (advocaten, curatoren, bedrijfsleiders, …). Je neemt geen genoegen met een half uitgewerkt dossier.  Het is immers jouw professionele projectaanpak, die ervoor zorgt dat je ook het volgende project bij die klant binnenhaalt.  Zo garandeer je een lange termijnrelatie en een zuivere win-win situatie.
 

Profiel

Met een master diploma (Economie, handelsingenieurs, rechten, …) en enkele jaren commerciële ervaring in een dienstverlenende sector in de professionele rugzak, weet je vlot mee te denken en te onderhandelen op hoog niveau binnen een onderneming en kan je je snel inwerken en inleven in moeilijke en complexe projecten. Dankzij jouw nieuwsgierige aard stel je to-the-point vragen en weet je met inzicht een project op maat vorm te geven.  Oplossingsgericht en gestructureerd slaag je erin om klanten te overtuigen met gevatte oplossingen en sta je stevig in de communicatieve schoenen om jouw visie te verdedigen en te beargumenteren. Naast een uitstekende kennis van het Nederlands, spreek je ook vlot in het Frans en het Engels om mee te bouwen aan meer (inter)nationale dossiers. De sleutel tot jouw succes is jouw drive en energie maar ook de zelfkritische blik, die maakt dat je jezelf steeds blijft ontwikkelen.
 

Aanbod

Niet alleen krijg je dé kans om te werken voor een Belgische marktleider op vlak van online veilingen, je werkt vanop de eerste rij mee aan de groei van Moyersoen auctions en krijgt de kans om autonoom en zelfstandig uitermate interessante (nationale en internationale) projecten te closen.  Een sterk afwisselende jobinhoud en grote verantwoordelijkheid, maken van deze job een echte eye-catcher. Een toffe, moderne, open space werkomgeving en een aantrekkelijk salarispakket met een bedrijfswagen en bonusregeling, maken het plaatje compleet.
 

Interesse?

Interesse?  Neem contact op met monda.declercq@talentXperts.be of via 0479/32.32.76 of 03/440.66.00, ik ben alvast erg benieuwd naar jouw commerciële successen!
 
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Van € 3.000 tot € 3.500 per maand
 • Groepsverzekering
 • Bedrijfswagen
 • Tankkaart
 • Maaltijdcheques
 • GSM & smartphone
 • Laptop

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Business development' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.