Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 33

Volgende

BUSINESS CONTROLLER

* Gevarieerd takenpakket met veel sociaal contact
* Sleutelrol met veel verantwoordelijkheden en flexibiliteit
* Veel doorgroeimogelijkheden, ook in het buitenland

Via Hays Antwerpen

Staat 5 dagen op Jobat.be

Voor onze klant in Antwerpen, een multinational in de retail, zijn we op zoek naar een enthousiaste, flexibele en dynamische Business Controller.

BUSINESS CONTROLLER

Functieomschrijving

Als Business Controller krijg je de verantwoordelijkheid over een bepaalde regio (Antwerpen Limburg) en over een twintigtal filialen. Je hebt hierbij een sleutelrol en een impact op de financiële opvolging van de verschillende filialen en de cijfers. Geen enkele dag ziet er hier hetzelfde uit. Je analyseert onder andere de resultaten, de P&L, de doelstellingen, de budgetten, de loonkost, de stock,… enzovoort. Daarbuiten zijn er verschillende ad hoc analyses op vraag van het management. Het is een heel dynamische, gevarieerde functie waarbij je echt met je voeten in de business staat. Je werkt nauw samen met de Area Manager, HR, de CFO en de andere Business Controllers.
Profiel

Daarom zijn we bij Hays Antwerpen Finance & Accountancy voor onze klant op zoek naar een assertief, vlot persoon die sterk in zijn/haar schoenen staat, graag flexibel werkt over verschillende filialen heen en sterk analytisch is. Het is belangrijk flexibel te zijn qua regio, alsook vinden er regelmatig meetings en opleidingen plaats in Brussel. Ook zoeken we echt iemand ambitieus, carrièregericht en dynamisch. Er zijn op termijn verschillende doorgroeimogelijkheden naar bij bv. Area Manager, in het buitenland of binnen het finance team zelf.

De ideale kandidaat voor deze vacature van Business Controller heeft minstens een bachelordiploma in een financiële richting en een eerste relevante ervaring in business controlling of audit van 2 à 4 jaar. Je bent sterk analytisch, spontaan, ondernemend, flexibel, dynamisch en ambitieus. Je bent een leader van nature, matuur en kan perfect zelfstandig werken.

Aanbod

Onze klant biedt een zeer aantrekkelijk carrièrepad met een gevarieerd takenpakket, veel sociaal contact, veel verantwoordelijkheden en dit alles in een dynamische omgeving waar de informele cultuur en toffe sfeer centraal staan.

Ben jij de ondernemende, toffe en vooral ambitieuse Business Controller die we zoeken ? Contacteer Julie Bulinckx van Hays Antwerpen!

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 34 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Controlling' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.