Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 27

Volgende
TUI

Business Controller

Bij TUI

Staat 3 dagen op Jobat.be

Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 

Business Controller

Functieomschrijving

Als Business Controller sta je mee in voor de ontwikkeling, ontsluiting en het onderhoud van de DWH/datasets (inclusief integratie, relaties, verrijking data, …) en het opstellen van rapportages, analyses, modellen en business cases om zo het management te kunnen ondersteunen bij hun beslissingen.

  • Je staat in voor het onderhouden én bewaken van consistentie tussen de diverse datasets
  • Je maakt zowel standaard als ad hoc rapporteringen en bedrijfseconomische analyses door middel van de BI-tools en Excel
  • Je levert een bijdrage aan het bouwen en onderhouden van rapportages alsook rapportagestructuren
  • De controle en kwaliteitsbewaking van de ontwikkelde modellen en analyses om zo correcte en duidelijke beslissingsondersteunende informatie te verzekeren
  • Je houdt jezelf continu up to date in jouw vakgebied

Profiel

Na het behalen van je master of bachelordiploma en een eerste ervaring in een gelijkaardig functie, ben je helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging!

Business Analytics is jouw vakgebied. Je verdiept je dagelijks en blijft op deze manier continu op de hoogte van de nieuwe evoluties en ontwikkelingen. Excel ken je zoals je broekzak, helemaal van buiten!

Business Intelligence (bv Cognos) tools hebben voor jouw geen geheimen meer!

In jouw adviserende rol durf je naar collega's te stappen. Je spreekt daarom vloeiend Nederlands en kan je ook uit de slag redden in het Engels en Frans. Als mens ben je nauwkeurig, analytisch en durf je ook initiatieven nemen. Je straalt en ademt 'TUI' volledig uit. "Trusted-Unique-Inspiring", het zit in je DNA!  

Aanbod

We bieden jou een baan bij het grootste reisbedrijf van Europa met gedreven, enthousiaste collega's binnen TUI Benelux én daarnaast ook de mogelijkheid om samen te werken met Europese collega's in jouw vakgebied. Uiteraard voorzien we een aantrekkelijk loonpakket wat naast het brutoloon onder andere een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, groepsverzekering en de mogelijkheid tot hospitalisatieverzekering omvat. TUI biedt je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen TUI Group via specifieke talent programma's en mogelijke opleidingen.

TUI staat er ook voor gekend dat we heel duurzaam zijn. Collega’s en sfeer op het werk zijn voor ons ook enorm belangrijk. Daarom voorzien we elke maand aan ‘Happy People Pub’ in onze bistro waar je even kunt bijkletsen met de collega’s met een hapje en een drankje!

Daarnaast biedt TUI ook een cafetariaplan aan. Werken bij een reisbedrijf heeft natuurlijk nog voordelen, zoals het boeken van je eigen reis of de reis van naaste familie mét personeelskorting. Om hier volop van te genieten, voorziet TUI bovenop de wettelijke verlofdagen, nog standaard 3 TUI verlof dagen per jaar en krijg je daarboven elke 5 jaar nog een extra TUI verlof dag!
Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 36 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Controlling' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.