Terug naar zoekresultaten

1 van 20

Volgende
TUI

Business controller maintenance & engineering

Bij TUI

Staat 5 dagen op Jobat.be

Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 

Business controller maintenance & engineering

Functieomschrijving

Als business controller maintenance & engineering ben je verantwoordelijk voor het volledige maintenance budget van onze Belgische én Nederlandse vloot van in totaal 43 toestellen.

In jouw functie ben je dé sleutelfiguur tussen finance en business. Enerzijds omvat dit het maintenance budget van onze toestellen en ben je in deze hoedanigheid de contactpersoon met ons engineering departement maar anderzijds ook de kostenopvolging van onze onderhoudsorganisatie Tec4Jets. Wij bieden jou een uitdagend takenpakket aan waarbinnen je onder meer verantwoordelijk bent voor:

 • Je ondersteunt het engineering departement bij het opstellen van budgetten en forecasts die respectievelijk om de het jaar en om de drie maanden worden opgemaakt.
 • Je berekent op maandelijkse basis de provisie voor groot onderhoud per vliegtuig maar bent ook verantwoordelijk voor het bepalen van de juiste rates in lijn met het contract
 • Je zorgt voor een correcte en continue kostprijsberekening per type vliegtuig.
 • Tijdelijke en accurate rapportering, zowel operationeel als financieel in samenwerking met de verantwoordelijken van engineering en van Tec4jets. Kosten/baten analyse van specifieke projecten is hier key 
 • Pragmatische analyse van alle onderhouds-gerelateerde kostenaanvragen. Gebaseerd op deze analyse adviseer je de desbetreffende departementsverantwoordelijke
 • Opsporen van onregelmatigheden met als doel kostenbesparende maatregelen te kunnen voorstellen.
 • Opvolging van de gemaakte investeringen door middel van post-implementatie analyses. Je bewaakt dat de gemaakte/aangevraagde investeringen in lijn liggen met de vooropgestelde budgetten.
 • Analyse van de voorraad in ons voorraadbeheersysteem AMOS
 • Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en optimalisatie van de interne controlesystemen.
 • Je bent bereid 1 à 2 x per maand naar Nederland te reizen om hier ook de nodige controles uit te voeren

Profiel

Are you the smile we need?

Na het behalen van jouw bachelor diploma, heb je al enkele jaren ervaring opgebouwd binnen controlling. Financiële en operationale rapportering is dus niet nieuw voor jou!

Ook al ben je geen ingenieur, toch heb je die passie voor het technische en de luchtvaart.

Je werkt nauwkeurig en hands-on, daarnaast ben je cijfermatig ingesteld. Dit gecombineerd met een uitstekende kennis van Excel, zou wel eens een perfecte match kunnen zijn.

Het opstellen van nieuwe systemen en processen ligt jou wel. Daarnaast heb je al ervaring met een ERP systeem (kennis AMOS is een plus)

Aanbod

Already smiling? There's still more for you!

Geef je internationale carrière een boost! TUI is het grootste reisbedrijf van Europa, je werkt dus samen enthousiaste collega's uit verschillende landen. Laat je inspireren door verschillende collega's uit jouw vakgebied!

Als  dynamisch bedrijf bieden we je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We bieden binnen TUI Group verschillende specifieke talentprogramma's en opleidingen aan. Laat gerust even weten waar jij nood aan hebt en we bekijken de mogelijkheden!

Heel interessant is het cafetariaplan dat TUI Belgium aanbiedt. Je stelt jouw eigen loonpakket samen, naar je eigen noden en wensen! Iedere sector heeft zijn voordelen, ook de toeristische sector: Zo krijg van ons geweldige kortingen op reizen! Om deze voordelen extra goed te benuttigen, voorzien we iedere 4 maand een extra TUI-verlofdag.

Een extra pluspunt aan jouw functie bij TUI te Oostende: Het gaat om een job aan zee, zonder pendelstress! Kom je met de trein? Dan voorzien we een fiets voor jou om de afstand tot aan de hoofdzetel af te leggen. 

 

Zou je graag meer informatie krijgen over de inhoud van deze functie of het functioneren van het team? Stuur dan een mailtje naar careers@tui.be en we brengen je in contact.

Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Academische Bachelor
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Controlling' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.