Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 11

Volgende
Hudson Belgium NV

Business Consultant

Je beschikt over een Master diploma en hebt minstens 5 jaar professionele HR ervaring in rekrutering & selectie.

Hudson Belgium NV | Hasselt | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Het zijn boeiende tijden bij Hudson. Met de Management Buy-Out in 2018 besloot Hudson Benelux opnieuw zelf aan het roer te staan van het bedrijf. We investeren volop in onze mensen, want zij maken het verschil en blijven elke dag inzetten op het leveren van kwaliteit in de dienstverlening aan onze klanten. We zijn fier op ons sterk Hudson merk en trekken HR-professionals aan die met passie en enthousiasme en samen met fijne collega’s organisaties willen begeleiden bij hun People uitdagingen.

Dit jaar hebben reeds 35 nieuwe medewerkers voor Hudson gekozen, en onze groei houdt aan. Wil je graag samen met de meer dan 275 overtuigde Hudson collega’s het verschil maken en mee vorm geven aan de organisatie waarin een nieuwe wind waait? Dan maken we heel graag kennis met jou.

Ter versterking van ons team in Limburg zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar een (m/v)

BUSINESS CONSULTANT
REKRUTERING & SELECTIE

Voor de verdere dienstverlening aan onze klanten in Limburg zijn we op zoek naar een collega die net zoals wij gaat voor kwaliteit en professionaliteit. Iemand voor wie klanten op de eerste plaats komen en die alles in het werk stelt om zijn/haar projecten succesvol en tot grote tevredenheid van alle betrokken partijen af te werken.
 

Business Consultant

Functieomschrijving

 • Als Senior Consultant vormt Business ontwikkeling en netwerking voor jou een uitdaging en je hebt er je sporen al in verdiend in het verleden, bij voorkeur in de HR dienstverlening. Samen met de Regio Manager werk je aan de commerciële en professionele uitbouw van onze afdeling te Hasselt.
 • Als R&S Specialist adviseer je de klanten over de meest geschikte rekrutering- en selectiemethoden in functie van hun bedrijfsstrategie, functievereisten en de marktcontext. Je verzorgt rekrutering- en selectieprocedures en begeleidt zowel klant als kandidaten doorheen het ganse proces, in samenwerking met andere consultants, researchers en mediapartners. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens een assessment center. Je garandeert regelmatige rapporteringen over de stand van zaken en je schrijft een advies bij het voorstellen van jouw eindkandidaten.
 • Jouw inzicht in verschillende bedrijfssectoren en -culturen maken van jou een gewaardeerd klankbord voor onze klanten aangaande hun HR- en business strategie. Met je professionele bagage houd je als strategische partner vinger aan de pols bij je klanten. Je kan andere HR vragen detecteren en werkt samen met je collega’s van andere disciplines om uiteenlopende klantenvragen te beantwoorden en totaaloplossingen te bieden.

Profiel

 • Je beschikt over een Master diploma en hebt minstens 5 jaar professionele HR ervaring in rekrutering & selectie. Je hebt een gedegen inzicht in functieprofielen, bedrijfsprocessen en structuren. Je bent bekend met de Limburgse arbeidsmarkt.
 • Met jouw dynamische en sterke persoonlijkheid weet je vlot relaties te leggen met klanten. Je bent iemand die autonomie naar waarde schat. Binnen een sfeer van vertrouwen en collegialiteit, krijg jij de ruimte om initiatieven te nemen en jezelf verder te ontplooien binnen het brede domein van HR en je professioneel netwerk in Limburg verder uit te bouwen.

Aanbod

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE776622 naar hr.careers@jobs.hudson.com
Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte
Moutstraat 56 l 9000 Gent
Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com
 
Hasselt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Rekrutering & selectie
 • Sector: Dienstverlening en Human Resource
 • Hasselt (standplaats)
 • Alle vacatures via Hudson

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Rekrutering & selectie' jobs in Hasselt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.