Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 7

Volgende

BUSINESS BANKER

* Advies op maat over alle domeinen aan zelfstandigen en kleine ondernemingen
* Netwerking en relaties onderhouden
* Sterk groeiend kantoor met professionele aanpak

Hays Bank & Verzekeringen | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 11 dagen op Jobat.be

Onze klant is een wereldwijde financiële instelling met een uitgebreid netwerk van zelfstandige en niet-zelfstandige kantoren. Deze bank onderscheidt zich in de markt door ervaring en expertise in de bancaire dienstverlening naar een zeer brede doelgroep, gaande van individuen en gezinnen tot bedrijven, instellingen en overheden. Steeds stelt men het belang van de klanten voorop en wenst men hen te begeleiden in alle domeinen. Daarnaast zet deze financiële instelling sterk in op duurzaam ondernemen én benadert zij de markt vanuit een innovatieve omnichannel strategie.

De zelfstandige kantorengroep met 2 vestigingen in regio Brugge, is recent zeer sterk gegroeid op vlak van klantenportefeuille. Ter uitbreiding van het huidige team van 7 mensen zijn wij vanuit Hays Bank en Verzekeringen momenteel op zoek naar een bijkomende Business Banker (met mogelijkheid tot instappen als medevennoot op termijn).

BUSINESS BANKER

Functieomschrijving

In de job van Business Banker ben je de voornaamste contactpersoon voor professionele klanten en prospecten. Je speelt tegelijkertijd in op hun persoonlijke én professionele behoeften. Het klantvriendelijk onthalen en servicen van het cliënteel is essentieel, dit door op te treden als specialist voor het domein Business (kredieten, verzekeringen, pensioenopbouw en fiscaliteit). Je zal de gevarieerde portefeuille (kleine kmo's, vrije beroepen en zelfstandigen) verder beheren en opvolgen, en je werkt proactief door bv. deel te nemen aan relevante lokale business events. Daarnaast bouw en onderhoud je contacten met intermediairs (accountants, fiscalisten enz.). Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële klanten uit op kantoor of gaat ter plaatse. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart. Je adviseert hen daarbij over de producten waarvoor ze in aanmerking komen. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. In deze job krijg je ook de kans om in te stappen als medevennoot.

Profiel

Om voor deze boeiende vacature in aanmerking te komen heb je een hogere opleiding genoten in een financiële richting en kan je ook commerciële ervaring voorleggen in financiële adviesverlening aan professionelen. Gedreven starters met voldoende maturiteit en interesse in ondernemingen komen eveneens in aanmerking, een interne opleiding is vorozien.
Je bent communicatief sterk en in staat om aan de hand van de juiste vraagstelling een behoefteanalyse te doen. Een grote flexibiliteit en aanpassingsvermogen typeren jou. Om die reden ben je in staat om in een snel veranderende sector kritisch na te denken en de juiste focus te blijven behouden.

Aanbod

Onze klant biedt een uitdagende job waar je zeer duidelijk weet wat je doelstellingen zijn en de nodige ondersteuning, opleiding en tools krijgt om deze te behalen. Je kan rekenen op tal van extralegale voordelen naast het loon. Indien je dit wenst, kan je op termijn ook instappen als medevennoot. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf binnen een boeiende sector, waar er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Onze klant zet sterk in op een vernieuwende en flexibele manier van werken.

Kan deze boeiende job als Business Banker bij een bankkantoor in de regio Brugge je aanspreken? Reageer snel online of contacteer Stefanie Meurisse van Hays Bank & Verzekeringen op het nummer +32 (0)9 267 99 89 voor meer info.

Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten of check onze openstaande jobs op www.hays.be. Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.

Interesse?

Hays Gent
Stefanie Meurisse
09 233 11 83
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Oostende,Brugge,West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 49 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Adviseur bankproducten' jobs in Oostende, Brugge, West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.