Terug naar zoekresultaten
Hudson Belgium NV

BUSINESS ASSISTANT MET INTERESSE IN HR

Je bent onmiddellijk beschikbaar voor een aantal maanden, met kans op een vast contract.

Via Hudson Belgium NV | Sint-Lambrechts-Woluwe | Bepaalde duur, Voltijds

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.
 
Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.
 
Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Ter ondersteuning van onze team Rekrutering & Selectie in Brussel zijn we op zoek naar een tijdelijke (m/v)

BUSINESS ASSISTANT MET INTERESSE IN HR

Functieomschrijving

 • Je bent op zoek naar een job en wil je graag verdiepen in HR? Dan is deze job voor jou mogelijk een opportuniteit. Je bent ondernemend efficiënt en nauwkeurig, je kan goed analyseren, bent klantgerichtheid, stressbestendighied, en zin voor kwaliteit en organisatie behoren zeker tot jouw sterke punten. Je hebt bij voorkeur een eerste relevante werkervaring. Je wil graag jouw potentieel binnen de dynamische HR omgeving van Hudson verder ontplooien. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en idealiter ook in het Frans en hebt een goede kennis van het Engels. De gangbare MS Office toepassingen hebben geen geheimen voor jou.
 • In ons kantoor in Sint-Lambrechts-Woluwe maak je deel uit van een administratief team, waarbij je het aanspreekpunt bent voor onze klanten en kandidaten. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk over het verdere verloop van de projecten. Je bent mede-verantwoordelijk voor een correcte en snelle administratieve opvolging van meerdere rekruteringsopdrachten. Je zorgt voor de opvolging van de CV’s, je nodigt kandidaten uit, maakt planningen op voor assessments en handelt dossiers administratief af.
 • Je ondersteunt een team van consultants in hun werkzaamheden door een adequaat agendabeheer, de opmaak van offertes en contracten, het coördineren van advertenties tot en met de facturatie en je zet je in voor de goed organisatie van teamoverleg en activiteiten die de dynamiek in het team versterken.

Profiel

 • Je bent minstens voor 4 maanden beschikbaar en wil via deze job meer te weten komen over HR in het algemeen of over het proces van Rekrutering en Selectie in het bijzonder. Nadien kan je beslissen om eventueel op langere termijn deel te worden van onze talent pool van Hudson collega’s die elke dag mee het verschil maken voor kandidaten en klanten.

Aanbod

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?
 
Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE769540 naar hr.careers@jobs.hudson.com
Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte
Moutstraat 56 l 9000 Gent
Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com
 
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Hudson

Alle jobs HR assistant / HR officer

Populaire jobs in HR assistant / HR officer:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

 • Functietype: HR assistant / HR officer
 • Sector: Dienstverlening en Human Resource
 • Sint-Lambrechts-Woluwe (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Bepaalde duur
 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR assistant / HR officer' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.