Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 7

Volgende
Colruyt Group

Business Architect

Business Analist e-commerce

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 8 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Business Architect

Functieomschrijving

Businessoplossingen werken pas goed als ze echt beantwoorden aan wat de business nodig heeft. Als business architect begeleid jij onze e-commerceplatformen Non-Food (voornamelijk de websites van Dreamland, Collishop, …) in het maken van slimme strategische, technische en kostenefficiënte keuzes.
CCX is het interne communicatiebureau van Colruyt Group. Voor de afdeling Strategie, Concept & Design zoeken we een business architect die de brug maakt tussen CCX en onze e-commerceplatformen. Je werkt voornamelijk op de websites van enkele gekende merken als Dreamland, Collishop, Dreambaby. Maar ook andere Non-Food websites van Colruyt Group.
Je hebt een adviserende rol voor deze e-commerceplatformen. Je begeleidt hen in het omzetten van hun strategie naar een duurzame architectuur, waarin je steeds het einddoel voor ogen houdt. Als je een project binnenkrijgt, onderzoek je dus de realiseerbaarheid en reële bijdrage ervan voor de concrete ontwikkeling begint. Je maakt een kosten-batenanalyse, bekijkt kritisch of het project echt bijdraagt tot het merk en gaat na of het ook op lange termijn haalbaar is naar kosten, resources en technologie.
In deze functie ben je dus veel meer dan een uitvoerder. Je denkt mee met Dreamland, Dreambaby en Collishop en bouwt met hen een goede relatie uit, maar tegelijkertijd durf je hen ook uit te dagen. Je luistert niet alleen naar de vragen van je opdrachtgever, maar vraagt door tot de doelstelling scherp is. Je stelt een aantal alternatieve scenario’s voor, met de impact op zowel korte als lange termijn.
Kortom: als business architect heb je een grote impact op hoe we de non-food-winkelformules van Colruyt Group  online verder vormgeven en onze klanten de beste service kunnen bieden!
Je werkt in Halle, vlakbij onze business. Zo kun je vlot overleggen en samenwerken.
 

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt minstens een masterdiploma en 5 jaar relevante werkervaring in IT-management, Marketing Management of Business Management. Je hebt minstens 3 jaar werkervaring met e-commerceplatformen.
 • Assertief en communicatief – Je durft voorstellen in vraag te stellen en brengt dit op een rustige, heldere manier naar je opdrachtgever. Je kan een complexe architectuur toelichten en de toegevoegde waarde ervan met overtuiging en transparantie aantonen.
 • Analytisch vermogen – Je maakt kosten-batenanalyses, schat ROI’s in … Jij hebt dus een talent voor analyse en ziet gemakkelijk the bigger picture. Je kan vanuit dat vogelperspectief zien welke punten in een project een diepere analyse nodig hebben.
 • Netwerker en klantgericht – Je bouwt vlot duurzame relaties op. Dat is in deze functie nodig, want je werkt hecht samen met je eigen team binnen CCX, IT & Proces-afdeling en met je opdrachtgever. Je hebt een adviserende rol naar die laatste toe en moet dus een vertrouwensband creëren waarin je de best mogelijke service biedt en toch ook kritiek en advies kan uiten.
 • Decision-maker en overtuiger – Je durft knopen door te hakken en neemt een duidelijk standpunt in, ook bij veel tegenwind. Daarnaast enthousiasmeer en overtuig je anderen gemakkelijk en creëer je zo een draagvlak voor projecten en jouw ideeën errond.
 • Talenkennis – Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Frans, zodat je met iedereen in je netwerk vlot kan communiceren. Een degelijke kennis van het Engels is een pluspunt!

Aanbod

 • Impact – Je werkt zeer nauw samen met je partner of interne klant. Jij bouwt mee aan zijn/haar visie en strategie.
 • Variatie en verantwoordelijkheid – Je mag rekenen op veel afwisseling en verantwoordelijkheid in deze job!
 • Opleidingsmogelijkheden – Bij Colruyt Group krijg je continu de kans om je bij te scholen. Je volgt opleidingen volgens jouw niveau en interesses.
 • Extralegale voordelen – Je krijgt een aantrekkelijk loon met tal van extralegale voordelen, zoals een bedrijfswagen, winstdeelname en maaltijdcheques.

Interesse?

Carmen Van den Bossche
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 31 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'It-architectuur' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.