Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 38

Volgende
STIB-MIVB

Business Analyst - Mobile Technologies (M/V)

Bij STIB-MIVB

Staat 12 dagen op Jobat.be

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Business Analyst - Mobile Technologies (M/V)

Functieomschrijving

Je werkt in het departement IT en rapporteert aan de Transport Applications Manager.

De hoofdopdracht van het departement bestaat erin de core business IT-applicaties van de MIVB te beheren (applicaties voor de opvolging in real time van de voertuigen, planningssoftware, ingebouwde IT-systemen in de voertuigen, SCADA-systemen voor de industriële uitrusting en het energienet, camerasystemen, ...)

Als Business Analyst bestaat je opdracht erin de behoeften van de interne klanten te verzamelen. Op basis van deze aanvragen of de vastgestelde richtlijnen, begeleid je de implementatie van de geoptimaliseerde applicatieoplossingen.

In detail:

* Je begeleidt de ‘business'-klant bij de bepaling, de analyse en de formulering van zijn behoeften. Je biedt hulp bij het documenteren en modelleren van de bestaande of toekomstige businessprocessen, samen met een process analyst en de businessverantwoordelijke.
* Samen met de businessverantwoordelijke bepaal je de behoeften, analyseer je de impact van de verandering en verwijs je de aanvragen door met inachtneming van de technische, organisatorische en functionele mogelijkheden en beperkingen met als doel de problemen duidelijk vast te stellen.
* Je werkt mee aan de uitwerking van het bestek, analyseert de offertes en biedt hulp bij de keuze van de inschrijver en de rechtvaardiging hiervan.
* Je werkt actief mee aan de conceptualisering en de vertaling van de analyse van de behoeften in IT-oplossingen en werkt ook mee aan de opstelling van de project deliverables (voorbeeld: project charter, business cases, ...).
* Je vertaalt de businessbehoeften op het vlak van IT en op technisch vlak in een document met functionele specificaties; je reikt de nodige informatie aan voor de technische analyse zodat het project kan opgestart worden, met inachtneming van de technische haalbaarheid (infrastructuur en applicaties), het budget, de timing, de bestaande architectuur en de kwaliteitsvereisten.
* Je organiseert de functionele integratietests en laat de oplossing goedkeuren om te garanderen dat ze voldoet aan de behoeften van de klant.

Profiel

* Diploma: Master in de informatica of gelijkwaardig door ervaring.
* Jouw ervaring: 5 jaar ervaring op het vlak van ontwikkeling, softwareproducten en business analysis of een gelijkwaardige ervaring.
* Technische kennis: Kennis van operating systems (Android), programmatie (.net) en DB (Oracle).
* Een ervaring met de ontwikkeling van mobiele apps is vereist (Xamarin).
* Nederlandstalig en/of Franstalig met een goede kennis van de tweede landstaal. Je beheerst het technisch Engels.
* Persoonlijke kwaliteiten: Actief luisteren, empathie en assertiviteit, stressbestendigheid, zin voor analyse en synthese en vermogen om beslissingen te nemen.

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
* Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
* Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.