Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 6

Volgende
Introduce voor Onafhankelijk Ziekenfonds

Business Analist Automation (m/v)

RPA Expert

Via Introduce voor Onafhankelijk Ziekenfonds

Staat 12 dagen op Jobat.be

Reken op Introduce als jouw ervaren partner in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging, een nieuw teamlid of (nieuwe) manieren om talent te boosten en ontwikkelen binnen jouw organisatie.

 OZ verzekert niet alleen gezondheid voor iedereen, maar levert en promoot ook actief gezondheidsdiensten en -producten. Daarvoor rekenen ze op meer dan 1.500 gedreven medewerkers die zich dagelijks inzetten voor meer dan 432.000 klanten. Dat doen ze vanuit hun hoofdzetels in Wilrijk en Brugge, of één van hun 60 lokale kantoren. In een wereld in verandering is het uitdagend en inspirerend om mee vorm te geven aan het ziekenfonds van morgen. Ze veranderen de manier van werken en de manier waarop ze in contact staan met hun klanten. En omdat hun klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Zo blijft het elke dag boeiend!

 

 

Business Analist Automation (m/v)

Functieomschrijving

Om mee vorm te geven aan het gezondheidsfonds van morgen, verwelkomt onze klant, OZ, met veel plezier een Business Analist Automation (m/v) te Brugge.

Als Business Analist Automation of  RPA (Robotic Process Automation) Expert sta je elke dag voor een nieuwe boeiende uitdaging. Je exploreert diepgaand de basisbehoeftes binnen de business om vervolgens een haalbaarheidsanalyse uit te voeren. Eénmaal die is uitgevoerd en de activiteit is RPA compatibel, dan is het jouw verantwoordelijkheid om de RPA ontwikkelaars functioneel te ondersteunen. Je werkt de technische architectuur uit van de workflow, rekening houdende met de best practices in de ontwikkeling en koppelt dit terug naar de RPA ontwikkelaars en de business. Als RPA Expert ben je tevens de brug tussen de business en de IT. Je zal samen met IT de processen van nabij opvolgen en je bewaakt de visie en strategie van RPA binnen OZ. In samenwerking met de RPA ontwikkelaars faciliteer je de UAT’s. Tenslotte denk je proactief en innoverend en hou je tegelijkertijd rekening met de gevoeligheden van de business en alle stakeholders. Je rapporteert aan de verantwoordelijke  Business Operations.

Profiel

 • Bij voorkeur heb je een gedegen ervaring binnen projectmanagement en/of Business Analyse.
 • Je bent gepassioneerd door de RPA-technologie, IT en business processen en volgt de recente ontwikkelingen op technologisch gebied op. Kennis van een RPA tool ( bij voorkeur UiPath), CSV, Windows, server, excel, doccenter en AS400 zijn een plus.
 • Je zorgt er mee voor dat OZ zijn pioniersrol op RPA-gebied binnen de ziekenfondsen behoudt.
 • Je hebt een sterk analytisch denkvermogen en getuigt van de nodige ondernemingszin en creativiteit. Je bent probleemoplossend en kan innovatief uit de hoek komen.
 • Plannen en organiseren is jouw troef en je kan ageren in een veranderlijke omgeving. Je stuurt dan ook bij waar nodig.
 • Je bent sterk communicatief vaardig en beschikt over de nodige durf en assertiviteit.
 • Binnen de groep ben je een teamplayer en lever je jouw eigen actieve bijdrage tot een aangename werksfeer.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische en sterk groeiende werkomgeving met een gemoedelijke werksfeer waarin je kritische blik en ondernemingszin een meerwaarde betekenen. Vanuit je zelfstandige ingesteldheid werk je samen met OZ aan een betere toekomst en denk je mee op lange termijn. OZ legt de focus op innovatie en efficiëntie en heeft oog voor trends en evoluties op de markt. Er wordt een contract van onbepaalde duur aangeboden met een competitief salaris en de nodige extralegale voordelen. Bij OZ kan je jouw werk -en privéleven goed in balans houden. 
 
Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 48 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Project management
 • Sector: Gezondheidszorg en Medisch toebehoren
 • Brugge (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.