Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 43

Volgende

BUSINESS ADVISOR MET PASSIE VOOR TRUCKS

Via Manpower

Staat 12 dagen op Jobat.be


Manpower Herentals is specialist in de rekrutering van bedienden en geschoolde arbeiders voor de KMO market in ruime regio Kempen. Wij bieden je uitzendwerk aan of vaste jobs voor onmiddellijke indiensttreding. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Welcome to a world of opportunity!

Manpower Herentals zoekt m/v voor de functie Business Advisor met specialisatie Trucks

BUSINESS ADVISOR MET PASSIE VOOR TRUCKS

Functieomschrijving


Als Business Advisor werk je nauw samen met je collega. Je start de dag met een korte morning meeting en een warme tas koffie. Samen bespreek je hoe jullie succesvolle deals zullen sluiten en wie wat voor zijn rekening zal nemen.

Als commerciële schakel tussen het bedrijf en de eindklant zorgen jullie voor een sterke band met prospecten als ook bestaande relaties. Een professionele samenwerking met oog op verkoop is voor jouw vanzelfsprekend. Je werkt op maat van de klant en denkt mee inzake het beheer van hun wagenpark. De uitwerking van offertes en contracten volg je zelf op. Daarnaast sta je klanten bij met advies, technisch inzicht en een uitstekende service!


Profiel


Onze ideale kandidaat is een geboren technisch-commerciële sales shark maar hecht veel belang aan een professionele dienstverlening en klanttevredenheid. Hiervoor is een achtergrond inzake wagens en trucks belangrijk.

Nieuwe uitdagingen stimuleren jou om te presteren en het beste in jezelf boven te halen. Bij voorkeur heb je een eerste werkervaring in de sector achter de rug of een commerciële ervaring en kan je affiniteit met de sector duidelijk overbrengen. Doorzettingsvermogen, computervaardigheid en communicatie zijn de sleutelwoorden in je job!

Aanbod


Onze klant geeft je de kans om ervaring op te doen en bij te leren in een groeiende sector met kwaliteitswagens. Een sociale job, met een fijne werksfeer in combinatie met een goede verloning en extra legale voordelen.

Ben jij onze gemotiveerde kandidaat die zichzelf perfect in het plaatje ziet passen? Aarzel dan niet langer en stuur als de bliksem je CV en motivatiebrief naar office.herentals@manpower.be

Tot snel!Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Geel - Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Winkelverkoop' jobs in Geel - Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.