Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 14

Volgende
STIB-MIVB

Business Advisor (M/V)

STIB-MIVB | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Met meer dan 9.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Business Advisor (M/V)

Functieomschrijving

Als Business Advisor werk je voor de Business Unit Bus (BUB). Je rapporteert rechtstreeks aan de Vice-President BUB.

Je hebt een sleutelrol binnen de Unit, je voornaamste uitdagingen zijn:

1. Strategie
Je neemt deel aan de definitie van de strategie van de unit. Je stelt de tactische plannen op en coördineert het uitrollen van deze plannen in het kader van de uitvoering van de strategie.

2. Beheer van financiën en mensen
Je draagt bij tot het opstellen en opvolgen van de budgetten voor de unit. Je zorgt eveneens voor een optimaal beheer van human resources (verdeling van werkkrachten).

3. Organisatie, coördinatie en opvolging van activiteiten van de unit
Je ziet toe op het uitvoeren van de richtlijnen op het terrein. Je overziet de organisatie van de unit en organiseert de samenwerkingen tussen de verschillende departementen. Je identificeert zaken die minder goed functioneren en brengt hiervoor oplossingen naar voor. Je initieert en overziet projecten, je organiseert het opzetten van pertinente indicatoren op verschillende niveaus van de organisatie, je zorgt voor de opvolging en analyse van deze indicatoren.

4. Vertegenwoordiging
Bij afwezigheid van de Vice-President, zit het management comité van de BUB voor, alsook de verschillende coördinerende vergaderingen met andere departementen. Je vertegenwoordigt de BUB in verschillende werkgroepen en transversale comités.

Profiel

* Diploma niveau Master
* Bewezen en succesvolle ervaring van minimum 10 jaar in bedrijfsbeheer (management, HR, administratief en financieel beheer)
* Sterk analytisch vermogen et zin voor synthese, goed onderscheidingsvermogen en zin voor beslissingen
* Goede zin voor negotiatie en organisatorisch vermogen
* Goede communicatie skills, zowel in woord als geschrift, goed luistervermogen en assertiviteit, in de beide landstalen

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename sfeer.
* Een job in een bedrijf dat jobstabiliteit en een langetermijnvisie biedt en projecten leidt die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van iedereen.
* Doorgroeimogelijkheden, door interne en externe opleidingen op maat aan te bieden, met echte loopbaanperspectieven op lange termijn.
* Een kwaliteitsvolle job met een competitief loon en verschillende extralegale voordelen: maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement voor de netten van de MIVB, TEC en De Lijn en tot 75% korting op het woon-werkverkeer per trein, enz.)
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 51 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operations' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.