Terug naar zoekresultaten

1 van 17

Volgende
STIB-MIVB

Business Advisor Field Support (M/V)

STIB-MIVB | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 11 dagen op Jobat.be

Met meer dan 9.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Business Advisor Field Support (M/V)

Functieomschrijving

Als Business Advisor werk je binnen de Service Unit Field Support (SUFS). Je rapporteert rechtstreeks aan de Vice President SUFS.

De Service Unit Field Support heeft een sleutelrol binnen de MIVB. Het is namelijk de afdeling die dagelijks instaat voor het beheer van alle klantenzones op het bovengrondse net en in de metro en de eerste schakel is tussen de klanten en de MIVB. Alle aspecten die betrekking hebben op het traject van de klanten (toegankelijkheid, bewegwijzering, netheid, safety/security van de goederen en personen en fraudebestrijding) worden hier beheerd.

Je voornaamste uitdagingen zijn:

* Je werkt mee aan het bepalen van de strategie van de Service Unit door middel van je ideeën en analyses.
* Je ziet erop toe dat de richtlijnen voor de organisatie van de Service Unit toegepast worden op het terrein.
* Je start en superviseert de implementering van projecten ter verbetering van de werking van de Service Unit.
* Zo nodig, sta je mee in voor het management van het personeel: werksfeer, vermindering van het ziekteverzuim, evaluaties, disciplinaire opvolging, coaching, …
* Je verzekert de samenwerking/coördinatie met de interne/externe diensten/partners.
* Je superviseert de activiteiten, je spoort werkingsproblemen op en je reikt de nodige oplossingen aan.
* Je bent het doorgeefluik dat zorgt voor de optimale communicatie van en naar de teams.
* Je draagt bij aan een optimaal beheer van de menselijke middelen (verdeling van het personeel) en je helpt bij het opmaken van het budget.

Profiel

* Je beschikt over een universitair diploma
* Je hebt een gedegen en geslaagde werkervaring van minimum 10 tot 15 jaar.
* Een grondige ervaring op het gebied van strategisch management, project management, people management en change management is gewenst.
* Je persoonlijkheidskwaliteiten: je beschikt over "leadership", hebt teamgeest en assertiviteit. Je hebt vermogen om beslissingen te nemen met duidelijke verantwoordelijkheidszin. Je beschikt over goed gevoel voor analyse en synthese.
* Je hebt een goede kennis van de tweede landstaal.

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
* Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
* Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 28 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operations' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.