Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 3

Bus chauffeur

380160276

Via AGO Jobs & HR

Staat 9 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Bus chauffeur

Functieomschrijving

Voor onze klant gelegen te Lommel zijn wij op zoek naar een bus chauffeur die bereid is zowel regionale als meerdaagse internationale routes te volgen. U kan de passagiers ontvangen, inlichten en zo nodig helpen. De voorop bepaalde route wordt gevolgd en bent een planmatig persoon die ook met stress kan omgaan.

Profiel

U bent in bezit van de nodige geldige documenten: een geldig rijbewijs D, bestuurders kaart, vakbekwaamheidsattest code 95 en een geneeskundig getuigschrift. U volgt de wegcode en rijdt veilig.

Aanbod

U krijgt een zeer uitdagende Job voorgeschoteld bij een groeiend bedrijf. U komt op veel verschillende plaatsen en komt met veel mensen in contact. Dit zorgt ervoor dat u zeer afwisselend werk hebt. Indien u een succesvolle interim periode achter de rug hebt, zal er een vast contract volgen!
Noord-Limburg (Lommel - Maaseik)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Autobuschauffeur' jobs in Noord-Limburg (Lommel - Maaseik) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.