Terug naar zoekresultaten

1 van 14

Volgende
KBC

Brussels Live – Expert digitaal bankverzekeren

ID43090

KBC | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 4 dagen op Jobat.be

Wist je dat …

KBC een van de grootste bank-verzekeraars van het land is? Gedreven en ambitieus om de ‘referentie’ te zijn in onze sector. De wereld staat niet stil. Daarom bedenken we vandaag al volop oplossingen voor de toekomst. Zo zorgen we ervoor dat we inspelen op de noden van onze klanten door  digitalisering  en spelen we proactief in op maatschappelijk relevante thema's als milieu en mobiliteit.

Al onze medewerkers spelen een belangrijke rol in die vernieuwing. Zij zijn de ‘makers’, die elke dag het beste van zichzelf geven met frisse ideeën, gedurfde initiatieven en zinvolle producten.

Wil jij ook deel uitmaken van onze 'Great place to Work'. Bekijk dan zeker onze vacatures en 'Maak het mee'.

Brussels Live – Expert digitaal bankverzekeren

Functieomschrijving

Wat houdt deze functie in?

KBC Brussels is het ambitieuze commerciële groeiproject van Divisie België in Brussel.  KBC en CBC sloegen de handen in mekaar om als uitdager in Brussel een nieuw merk in de markt te plaatsen en sterk te groeien in welbepaalde klantensegmenten. KBC Brussels straalt een eigentijds, urban, innovatief en meertalig karakter uit.

Voor meer achtergrond over KBC Brussels : kopieer deze link en laat je inspireren!

https://www.kbcbrussels.be

Thuisbankieren, internet en sociale media worden steeds belangrijker in ons dagelijkse leven. Onze klanten verwachten dan ook van hun bankier dat ze benaderd worden via die manieren, op de momenten dat het hen uitkomt. KBC Brussels Live is een virtueel kantoor waar we onze klanten op een zo persoonlijk mogelijke manier willen benaderen met behulp van de nieuwste technologieën. 


Wat verwachten we van jou?

Je blinkt uit in het leveren van een uitstekende dienstverlening en verkoop van producten uit het aanbod aan alle klanten en prospecten. De expert gebruikt alle digitale end-to-end processen om de klanten te servicen en hen te begeleiden in het (digitale) verkoopproces. Het motto “klant centraal” is voor jou essentieel als vertrekpunt in je dagelijks werken. 

Je bent als EDB de sleutel in de assistentieprocessen en het servicen van behoeften van klanten. Het ontvangen van telefonische oproepen van klanten via een onberispelijke eerstelijnsondersteuning is vanzelfsprekend. Tevredenheid van de klant is voor jou prioritair. 

Je bent expert in het adviseren en verkopen van een brede waaier aan producten uit het  aanbod, in hoofdzaak uit het particuliere segment, ten dele ook uit ondernemen. Om de klant maximaal digitaal te begeleiden gebruik je de digitale processen. 

Je integreert het omnikanaal cliëntbedieningsconcept door een snelle en doelgerichte verwerking van leads en signalen gegenereerd vanuit de afstandskanalen (Touch, Mobile, KBC Live….) en door centrale systemen (aanbod van serviceleads …). 

Je staat in voor het warm, cliëntgericht en correct doorschakelen van de cliënten op basis van aangebrachte leads via de afstandskanalen of (zelf) gedetecteerde behoeften en opportuniteiten buiten het eigen verantwoordelijkheidsdomein.

Je zorgt voor een vlotte doorschakeling naar de juiste verantwoordelijke in het experten- of relatiebeheerdersteam in KBC Live of in de kantoren of doorverwijzing naar de verzekeringsagent om zo maximaal advies te kunnen bieden.

Je hebt hierbij maximaal aandacht voor een mogelijke upgrade van de klant. Je volgt hierbij steeds de afgesproken bepalingen binnen het distributiebeleid m.b.t. klantensegmentatie, relatiebeheer en de micromarktwerking. 

Profiel

Jouw troeven?

-        Je hebt een commerciële aanpak, bent vlot in de omgang en werkt klantgericht.
-        Je beheerst de huidige en toekomstige digitale processen (Mobile, Touch, Payconiq…..) en kan ze vlot integreren in alle klantencontacten. 
-        Je speelt proactief in op de behoeften van onze klanten en verleent advies op een professionele en correcte manier. 
-        Bovendien ben je leergierig, kun je goed samenwerken en heb je interesse in de financiële wereld.
-        Een positieve instelling is een must in de snel veranderende bankwereld. Veranderingen zijn voor jou een drijfveer om dagelijks met je collega’s aan de slag te gaan en klanten verder te helpen.
-        Je bent bereid verantwoordelijkheid op te nemen voor de aan jou toegewezen taken, durft zelf initiatief te nemen en je werkt resultaatgericht vanuit een teamaanpak.
-        Je bent een teamspeler, en neemt regelmatig initiatieven om het team op sleeptouw te nemen. Impact hebben op collega’s en initiatief nemen om commerciële en organisatorische bakens te verzetten zijn eigen aan de invulling van je functie.
-        Je bent belangrijk voor de assistentieprocessen. Eerstelijnsondersteuning en klant centraal zijn voor jou een dagelijkse uitdaging.
-        Je bent tweetalig (NL/FR) of (FR/NL) of je bent bereid op korte termijn een andere taal te leren.
-        Arbeidstijden
-        Er is een shiftenwerkig met compensaties voor avond en weekendwerk

Aanbod

Wat hebben wij je te bieden?

Je kunt bij KBC rekenen op:

· een uitzonderlijk aanbod opleidings- en ontwikkelingskansen;
· diverse doorgroeimogelijkheden;
· een contract van onbepaalde duur;
· een competitief verloningspakket, aangevuld met een ruim pakket aanvullende voordelen en personeelsvoorwaarden op onze bank- en verzekeringsproducten;
· mogelijkheden om je werk en je privéleven op elkaar af te stemmen;
· een dynamische werkomgeving met een open cultuur en een aangename werksfeer.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 35 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Commercieel medewerker' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.