Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 4

Secretary Plus

Brand Licensing & Marketing Executive

Via Secretary Plus

Staat 7 dagen op Jobat.be

Onze klant is een internationale speler te Turnhout.

Brand Licensing & Marketing Executive

Functieomschrijving

Licensing is een belangrijk domein bij onze klant. In nauwe samenwerking met de business units en de International Marketing Director zal de Brand Licensing Executive een actieve bijdrage leveren aan de licensing strategie. De Brand Licensing Executive is verantwoordelijk voor de implementatie en uitvoering van de licensing strategie. De Brand Licensing Executive is tevens verantwoordelijk voor een proactieve administratieve opvolging van bestaande licenties. Bijzondere nadruk ligt hierbij op de royalty rapporteringen en forecasting richting licentiegevers alsook op het monitoren van de lifecycle van de bestaande licenties met betrekking tot de “performance”, “end of life” en voorraadsituatie. De Brand Licensing Executive onderhoudt een nauwe band met de contactpersonen bij de licentiegevers en kan zich verplaatsen in de noden van de licentiegevers. Een belangrijke taak van de Brand Licensing executive is het opzetten en onderhouden van een accurate en effectieve informatievoorziening aan alle stakeholders. De nadruk ligt hierbij op het meten en rapporteren van de prestaties van de bestaande licenties, alsook op het beschikbaar maken van informatie van de licentiegevers. De Brand Licensing Executive is het eerste aanspreekpunt voor de collega’s als het aankomt op licenties in alle licentie gerelateerde domeinen. Daarnaast zal de Brand Licensing Executive verantwoordelijk zijn voor een aantal projecten binnen het marketingdomein. Onder meer, maar niet gelimiteerd tot, de organisatie van beurzen en communicatie projecten.


 

Profiel

Jouw profiel: de Brand Licensing Executive heeft bij voorkeur een sales- of marketingachtergrond (bvb Master TEW of sterke bachelor) Vanwege de focus op financiële administratie en rapporteringen is een degelijke kennis van Microsoft Excel noodzakelijk. Engels is de voertaal in de licentie business, een uitstekende beheersing van de Engelse taal is daarom nodig. Goede communicatieve vaardigheden en interpersoonlijke skills vervolledigen het profiel van de Brand Licensing executive. Jij biedt een goede balans tussen commerciële flair en analytisch kunnen werken. Jij bent bereid om te reizen (10% = om de week een korte verplaatsing binnen Europa)


 

Aanbod

Onze klant biedt jou een zeer uitdagende job aan. Ook al is deze tijdelijk, deze functie zal een grote meerwaarde bieden aan jouw cv. Jij komt terecht in een internationaal kader binnen een zeer boeiende niche. Deze functie biedt een mooie combinatie van marketing, sales en cijfermatig werk. Verder bieden zij een zeer competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen. In de eerste instantie is deze functie tijdelijk van juli/augustus tem maart 2019.


 
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Frans, Nederlands

Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Brand management' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.