Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 123

Volgende

BOUWTECHNISCH BEDIENDE OUDENAARDE

* Bouwtechnisch bediende binnendienst
* Bouwsector
* Regio Oudenaarde

Hays Gent | Oudenaarde | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Hays Construction Gent is voor een klant, een klein, internationaal familiebedrijf met een vestiging in Oudenaarde actief in de bouwsector, op zoek naar een Bouwtechnisch Bediende Binnendienst.

BOUWTECHNISCH BEDIENDE OUDENAARDE

Functieomschrijving

In de job van bouwtechnisch bediende binnendienst verwerk je alle aanvragen in het ERP programma en houd je de status van de lopende projecten bij. Je beoordeelt of de methoden van dit bedrijf geschikt zijn voor de aangevraagde projecten en geef je de klanten (bedrijven en particulieren) telefonisch advies en maak je afspraken voor de technisch adviseurs in de Benelux. Je plant voor de afspraken efficiënte routes in. Hiernaast regel je vergunningen, ontheffingen en offertes. Als bouwtechnisch bediende binnendienst ben je ook inzetbaar voor zaken rond gebouwenbeheer, IT, marketing, inkoop en algemene kantoortaken.
Profiel

Voor de job van bouwtechnisch bediende binnendienst heb je een secundair diploma, aangevuld met relevante werkervaring. Je hebt affiniteit met de bouwsector. Je bent communicatief en organisatorisch aangelegd. Als bouwtechnisch bediende binnendienst ben je Nederlandstalig en heb je een zeer goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Franse taal. In deze job is het nodig om zelfstandig en autonoom te kunnen werken. Je woont in de regio van Oudenaarde en bent bereid om een opleiding in Nederland te volgen.

Aanbod

In deze job van technisch medewerker binnendienst mag je rekenen op een gevarieerde functie met voldoende vrijheid. Je wordt tewerkgesteld in een stabiel bedrijf met een zeer aangenaam en informele werksfeer. Je krijgt een degelijke opleiding. Het gaat over een voltijdse functie maar 4/5de tewerkstelling is bespreekbaar. Tegenover de job biedt het bedrijf je een aantrekkelijk salarispakket.

Interesse in deze functie van technisch bediende binnendienst? Solliciteer online of contacteer Charlotte Vanden Bussche van Hays Construction Gent op het nummer 0498 17 65 47.

Interesse?

Hays Gent
Charlotte Vanden Bussche
092331183
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Oudenaarde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Oudenaarde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.