Terug naar zoekresultaten

BOUWKUNDIG EXPERT SCHADEGEVALLEN

* Bouwkundig Expert Schadegevallen
* Regio Antwerpen
* Schadedossiers in opdracht van verzekeringsmaatschappijen

Via Hays Antwerpen

Staat 9 dagen op Jobat.be

Onze klant, gelegen in regio Antwerpen, is een klein kantoor dat bouwkundige schade-expertises verricht - in heel Vlaanderen - in opdracht van verzekeringsmaatschappijen. Ter versterking van het team zijn wij samen met dit kantoor op zoek naar een Bouwkundig Expert Schadegevallen, die reeds een eerste werkervaring heeft in de brede bouwsector.

BOUWKUNDIG EXPERT SCHADEGEVALLEN

Functieomschrijving

Als Bouwkundig Expert behartig je - na een interne opleidingsperiode - verscheidene schadedossiers tegelijkertijd, met toepassingen inzake brand, burgerlijke aansprakelijkheid, machinebreuk, tienjarige aansprakelijkheid, ... Aan de hand van plaatsbezoeken alsook onderzoek naar de omstandigheden zorg je voor vaststellingen inzake grootte van de schade, oorzaak ervan, herstelkosten en aansprakelijkheden. Je stelt het dossier samen, bespreekt dit met klanten en collega's en bezorgt het aan de verzekeringsmaatschappij.

Profiel

Voor deze vacature zijn we op zoek naar kandidaten met een bouwkundig diploma (bachelor of master bouwkunde/landmeten/architectuur) en een eerste werkervaring in de bouwsector (bv. bij een aannemer of studiebureau). Je bent communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk) en beschikt over de juiste administratieve vaardigheden. Verzekeringstechnische kennis is geen vereiste, vermits dit on-the-job wordt aangeleerd.

Aanbod

Je komt terecht in een leuke en dynamische werkomgeving met een aangename werksfeer. Je krijgt na een opleidingsperiode de nodige verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, terwijl je competitief wordt vergoed (inclusief firmawagen). Je bent niet gebonden aan het bouwverlof.

Antwerpen,Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Antwerpen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Antwerpen, Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.