Terug naar zoekresultaten
ASAP Hasselt

Bordenbouw

ASAP Hasselt | Heusden-Zolder | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 1 dag om te solliciteren

Dit jong dynamisch bedrijf heeft 32 jaar ervaring. De klant staat centraal, leveringstermijn en kwaliteit zijn de belangrijkste kernwaarden van het bedrijf. Om dit te realiseren kunnen we rekenen op 180 gemotiveerde medewerkers die elke dag opnieuw deze doelstellingen waarmaken. Een open cultuur, Collegialiteit, Eerlijkheid en Menselijkheid zijn daarbij de overige kernwaarden.

Bordenbouw

Functieomschrijving

Ben je gebeten door elektrotechniek maar niet door stof? Wil je figuurlijk werken onder hoge spanning? Dan ben jij misschien wel de elektrische vonk  waar wij naar opzoek zijn. 

 

Profiel

Overtuigen doe je vooral met je diploma. Zo heb je minstens een A2 opleiding succesvol afgerond in de richtingen elektriciteit, elektromechanica of elektrotechniek. De wet van Ohm ken je immers beter dan je eigen broekzak. Daarnaast lees en begrijp je elektrische schema’s gemakkelijker dan het gemiddelde instructieboekje van een zelfbouwpakket. Je kan aan de hand van deze schema’s een elektrisch bord van nul opbouwen. Je uitvoerende taken bestaan uit het opstellen, bedraden en afwerken van elektrische kracht- en stuurborden. Dit doe je zowel zelfstandig als in team onder leiding van een teamverantwoordelijke. Je kan ons overbluffen door er nog een aantal jaren ervaring bovenop te gooien. Laat dit echter geen must zijn. 

Aanbod

Langs onze kant overtuigen we je graag met de talrijke voordelen die dit bedrijf te bieden heeft. Eerst en vooral werk je proper en droog in een atelier. Je voert je functie uit in een volledig geïnstalleerde werkplaats met de allernieuwste materialen en technieken binnen handbereik.  Je zal jaar na jaar dezelfde gezichten rondom je zien die je van dag 1 opnemen als één van hun. Deze fulltime dagfunctie wordt verloond naargelang je kennis en ervaring. Je krijgt maaltijdcheques en tal van interne opleidingen. Als extraatje laten ze je zelfs iedere vrijdag vervroegd het weekend inzetten. Gedreven vakmannen worden beloond met een waaier aan doorgroeimogelijkheden. 

 

Interesse?

Denk jij de nieuwe connectie te zijn voor dit bedrijf? Neem dan contact met ons op zodat we je in een stroomversnelling in contact kunnen brengen met onze klant. 
Heusden-Zolder

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bordenbouwer' jobs in Heusden-Zolder meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.