Terug naar zoekresultaten
Fransen Bouwonderneming

BOEKHOUDKUNDIG MEDEWERKER

4/5 of voltijds

Via Fransen Bouwonderneming

Fransen Bouwonderneming groeide de afgelopen decennia uit tot een
betrouw baar aannemingsbedrijf uit Oud-Turnhout met een 50-tal medewerkers. Wij vormen een hecht team dat door nauwe samenwerking uitdagende bouwprojecten tot een goed einde brengt. Dankzij de goede werk sfeer kennen wij bijzonder weinig verloop. Vanuit onze nieuwe moderne kantoren ondersteunen wij onze stielmannen op de werven zo veel mogelijk. In het kader van onze verdere groei, willen wij ons team versterken met een:

BOEKHOUDKUNDIG MEDEWERKER

Functieomschrijving

Je ondersteunt de zaakvoerder, de projectleiders en het externe boekhoudkantoor bij diverse boekhoudkundige en administratieve zaken. Zo volg je onze facturatie nauwgezet op en verwerk je de aan- en verkoopfacturen. Je ziet erop toe dat alles correct verloopt en zet hiervoor mee onze fi nancieel-administratieve processen op poten. Verder sta je in voor een klantvriendelijke betalingsopvolging en bewaak je op financieel vlak mee onze projecten. Ook organiseer je afspraken met banken. Je rapporteert nauwgezet aan de zaakvoerder.

Profiel

Je hebt minimaal een bachelor werk- en denkniveau en kan bij voorkeur terugblikken op enkele jaren relevante ervaring in een administratief-boekhoudkundige functie, bv. in een accountantskantoor of op een boekhoudafdeling. Verantwoordelijkheidszin, sterke communicatieve en administratieve vaardigheden zijn net zoals een goed cijfermatig inzicht belangrijke competenties. Je houdt ervan om zelfstandig zaken in handen te nemen, te regelen en te structureren. Integriteit en discretie zijn voor deze functie een must!

Aanbod

Deeltijds of voltijds werk in een dynamisch bouwbedrijf met een goede reputatie. Je komt terecht in een stabiel en hecht team. In onze gezinsvriendelijke werkomgeving is fl exibiliteit op vlak van uren bespreekbaar. Verder bieden wij een motiverend verloningspakket, inclusief firmawagen.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Accounting
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Oud-Turnhout (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.