Terug naar zoekresultaten

BOEKHOUDER A-Y

* Volledige boekhouding A-Y
* 32 vakantiedagen
* Snelle opstart mogelijk

Hays Response Antwerpen | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.beVoor een leasingmaatschappij binnen een grote internationale holding is HAYS Response Finance op zoek naar een boekhouder A-Y met zin voor bijkomende taken ter afwisseling.BOEKHOUDER A-Y

Functieomschrijving

Je doet de volledige boekhouding van A-Y. Concreet sta je dagelijks in voor het inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen, diverse financiële verrichtingen, voorbereiden maand- en jaarafsluit, voorbereiden btw-aangiftes en intrastataangifte, ondersteuning geven bij jaarlijkse audit en ondersteuning geven bij maandelijkse rapporten naar Parijs. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer en zijn er ad hoc administratieve taken die op je bord kunnen komen. Ook is het een kleine firma met kmo-gevoel waar iedereen kleine bijkomende taken op zich neemt.

Profiel

Als boekhouder heb je reeds ervaring binnen de financiële wereld. Daarnaast spreek je zeer goed Nederlands en Engels en spreek je een klein woordje Frans. De collega's werken nauw samen en staan altijd voor je klaar om de nodige ondersteuning te geven.

Aanbod

Onze klant biedt een gevarieerde job met een vast contract voor onbepaalde duur na een positieve proefperiode via uitzendarbeid. Je krijgt een zeer aantrekkelijk salaris aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, ecocheques, een premie en aandelenoptieplan. Daarnaast krijg je ook maar liefst 32 vakantiedagen geheel vrij op te nemen!

Ben jij op zoek naar een uitdagende job in de boekhouding? Stuur snel je cv online door of naar adil.boukayouo@hays-response.be of bel naar 03 202 79 83.

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Adil Boukayouo
0470 19 12 41
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.