Terug naar zoekresultaten

BLOEMENVERKOPER

365908414

Via AGO Jobs & HR

Nog 2 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

BLOEMENVERKOPER

Functieomschrijving

De verkoop van bloemen en planten voor binnen verzorg je. Zowel snijbloemen, bloeiende planten, bloemstukken als sierplanten. Daarnaast verkoop je producten of accessoires voor de tuin ( potten, meststof, tuinaarde...) aan particuliere klanten. Bij het onthaal neem je de ondernemingsstrategie in acht en je handelt volgens een commerciële instelling conform de handelsreglementering. De klanten bezorg je de nodige uitleg over de verzorging van de planten en de verzorgingsproducten. De kassa bedien je en de bloemen of planten verpak je volgens het gebruik, hun aard of bestemming. Al de planten voorzie je van een etiket en prijs. De planten stel je volgens bepaalde thema's en verkoopdoelstellingen ten toon ( feestdagen, speciale acties, ...). Afhankelijk van de plant zorg je voor de nodige voeding en water en onderhoud je het verkooppunt proper.

Profiel

Planten zijn jouw passie en je hebt kennis van de verschillende soorten. Op donderdag en vrijdag wordt je tewerkgesteld van 9u tot 12u en van 13u tot 18u.

Aanbod

In een KMO omgeving ga je aan de slag gelinkt aan een competitief loon.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Deeltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bloemist' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.